E-learning en online livestream over intuitie en bewustzijn

Onze basistraining Tools for a Splendid Life geeft je alle gereedschappen om je intuïtie te scholen. Klik hier (ook beschikbaar in het engels). Heb je meer ervaring met intuïtie- en bewustzijnstraining, dan zijn er de thematrainingen Overgave en Vertrouwen en Wijze Besluiten nemen. Wil je liever met direct contact stromen, dan is er iedere maandagochtend een livestream sessie van 9.00 – 9.45.

Tools for a Splendid Life 1: over intuïtie, bewustzijn en energie

…Energie waarnemen… Nieuwe energie… Voorbij de waan van de dag… Vertrouwen…

In deze training leer je af te stemmen op je eigen essentie. De ratio ken je waarschijnlijk al wel, in deze training leer je vooral over je onderbewuste en je traint intuïtie, voelen en echt weten tot een betrouwbaar kompas in je dagelijks leven.

Dit brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie. Je gaat jezelf op een andere manier kennen en dat brengt je bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.

De training is een praktische mix van weten, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en je hebt er je verdere leven plezier van. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang.


De rivier komt uit de berg, het onderbewuste wordt zichtbaar en bewust

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Je gaat je eigen energiefrequentie verhogen.
  • Je eigen persoonlijke ruimte: je leert om in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf te blijven.
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

In de training gaan we ook naar buiten. Gericht natuur en krachtplekken bezoeken en er de informatie uit halen, versnelt processen in hoge mate.

De eerstvolgende training in Nederland vindt plaats via de livestream, data: 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12, 10-12.00, €150. De studiebelasting is gelijk aan de lessen. Geadviseerd wordt om thuis regelmatig te oefenen, 1-3 uur per week.

Na deze training

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site.

De Algemene Voorwaarden vind je hier.