E-learning, online-training en livestreamlessen

Oefenen in je eigen tijd en zo vaak je wilt!

Op weg naar moeiteloos zijn en vanzelf handelen

Veel levens zijn druk, soms is het lastig tijd en ruimte voor een training te maken en toch wil je groeien, rust in je hoofd en wil je ruimte en vrijheid in je leven creëren. E-learning en online-trainingen zijn dan een uitkomst. Ze zijn het resultaat van meer dan 20 ervaring en komen uit oeroude bronnen en mystieke scholingswegen.

De voordelen van e-learning

 • Je kunt de lessen thuis doen, precies op het moment en de manier die jou het beste uitkomen.
 • Je kunt de oefeningen zo vaak doen als je wilt en ook later weer uit de kast halen als de situatie dat vraagt.
 • De lessen zijn hetzelfde als de live trainingen, maar toch korter, omdat er geen onderling gepraat is en geen pauzes.
 • Je hebt geen reistijd, geen files en geen overbodige stres
 • De trainingen geven ons de kans oeroude kennis van vroegere culturen over leven door middel van korte colleges in de training te delen. Dit ondersteunt de trainingen.

E-learning of ‘live’ training?

We krijgen wel eens de vraag: “Kun je dan intuïtie en bewustzijn via internet scholen? Het is toch iets persoonlijks?”. Een terechte vraag. De ervaring van de afgelopen jaren met onze ingesproken oefeningen is gelukkig dat e-learning uitstekend werkt. Je hebt thuis weliswaar niet de energetische bundeling en uitwisseling die er in een groepsles wel is, maar de contactmomenten met de trainer, de mogelijkheid tot eindeloze herhaling tot in lengte van dagen en de thuisrust compenseren dat. Het is gewoon een andere vorm met hetzelfde resultaat. De computer, tablet of telefoon is slechts het medium.

De trainingen zijn echte ‘ervaar- en doe-trainingen’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren, opschrijven, genieten en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel te laten doordringen in je dagelijks leven.

De trainingspakketten bevatten:

 • Een aantal lessen (het aantal verschilt per training) die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, dit laatste aan de hand van vaak duizenden jaren oude kennis, opgedaan in onze vele reizen naar bijzondere gebieden.
 • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
 • 5 losse basis-oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
 • Toegang tot een webinar. Regelmatig organiseren we webinars waarin we oefenen en waarin we je vragen beantwoorden. De planningen de webinars is medio augustus bekend.
 • Via de mail kun je eventueel een telefonische afspraak maken, als je vragen hebt. We doen dan geen readings, maar geven zo goed mogelijk antwoord op je vragen naar aanleiding van de les.
 • Reductie op een uitgebreide reading van ons of van een van onze readers (deze kost nu, als je de training volgt €50). Dit aanbod geldt tot een jaar na de laatste les van de training.

Ons aanbod en kennismaken

Momenteel hebben we:
Tools for a Splendid Life. Klik hier voor een mondelinge toelichting en hier voor een introductieles.
Overgave en Vertrouwen. Klik hier voor een mondeling toelichting en hier voor een introductieles.
En er is natuurlijk het al bestaande Jaarabonnement op meditaties en oefeningen.

Kosten en tijdelijke aanbieding

De kosten voor het trainingspakket hangen af van het aantal lessen van de betreffende training.

Hoe gaat het in z’n werk?

Stap 1. Je schrijft je op de pagina van de betreffende training in en betaalt de training.
Stap 2. Je ontvangt een bevestiging. Wij voegen je toe aan de deelnemerslijst voor Youtube, hier kan een paar dagen overheen gaan. Je bent dan geautoriseerd. Let op: je hebt hiervoor een gratis gmail-account nodig.
Stap 3. Je ontvangt een bevestiging van je toegang tot het besloten Youtube kanaal, tezamen met een link naar de eerste les. Voor Tools for a Splendid Life staan de lessen in Google Classroom. Van Overgave en Vertrouwen krijg je wekelijks een les toegestuurd.
Stap 4. Erin duiken en oefenen!