E-learning, online-training en livestreamlessen

Oefenen in je eigen tijd en zo vaak je wilt!

Op weg naar moeiteloos zijn en vanzelf handelen

Veel levens zijn druk, soms is het lastig tijd en ruimte voor een training te maken en toch wil je groeien, rust in je hoofd en wil je ruimte en vrijheid in je leven creëren. E-learning en online-trainingen zijn dan een uitkomst. Ze zijn het resultaat van zo’n 30 jaar ervaring en komen uit oeroude bronnen en scholingswegen.

De voordelen van e-learning

 • Je kunt de lessen thuis doen, precies op het moment en de manier die jou het beste uitkomen.
 • Je kunt de oefeningen zo vaak doen als je wilt en ook later weer uit de kast halen als de situatie dat vraagt.
 • De lessen zijn hetzelfde als de live trainingen, maar toch korter, omdat er geen onderling gepraat is en geen pauzes.
 • Je hebt geen reistijd, geen files en geen overbodige stres
 • De trainingen geven ons de kans oeroude kennis van vroegere culturen over leven door middel van korte colleges in de training te delen. Dit ondersteunt de trainingen.

Ons aanbod

Momenteel hebben we de volgende onlinetrainingen en oefeningen (korting 20% t/m 30 april):

 • Als je geen ervaring hebt met meditatie/intuïtiecursussen: Tools for a Splendid Life. Dit is de basistraining intuïtieve ontwikkeling, bestaande uit 10 uitgebreide lessen op Youtube inclusief een beknopte reader. Klik  hier voor een introductieles.
 • Overgave en Vertrouwen. Een intense verdiepingscursus van 7 online-lessen op youtube over een prachtig en altijd actueel thema. Klik  hier voor een introductieles.
 • Wijze besluiten. Een korte training van 4 youtubelessen om goed bij jezelf en je eigen informatie te blijven en daardoor wijze besluiten te nemen…
 • Het Jaarabonnement op meditaties en oefeningen. Meestal wordt dit pakket in 1x aangevraagd. Dit zijn 25 thematische oefeningen op mp3-formaat en 4 ‘warming-up-oefeningen’. Je kunt ze doen in bed, op de bank, onder een boom, naar aanleiding van een specifieke vraag in je leven, kortom wat jou maar past!
 • Een livestream trainingsboost voor iedereen die wil beginnen, zich vrij en ruim wil voelen en alles wil leren over intuïtie en energie!  Op 4 mei 2020 starten we met een serie van 6 livestreamlessen (via Zoom), waarin je de basis-intuïtie-energiegereedschappen krijgt aangeboden (gronden,  energiebalans, bij jezelf blijven en loslaten van oude perspectieven). Er is een combinatiekorting met de volledige basistraining (Tools for a Splendid Life). De data en tijden: 27/4, 11/5, 18/5, 25/5, 8/6 en 15/6, 19.30 – 21.00. Kosten €120. In combinatie met de volledige onlinetraining betaal je slechts €225. Je kunt overwegen het pakket compleet te maken met een livestream-reading. Na dit pakket kun je overigens in onze opleiding De Grote Reis stappen, een intens jaar van avontuur, gemak en groei en waarin je ook nog eens leert readings en healings te doen! Je kunt je opgeven door een mail te sturen aan info@splendid-life.nl
 • Losse energielessen via de Livestream. Gewoon doorstromen (voor iedereen met enige ervaring) met iedere keer een ander ’thema van de dag’. Mogelijkheden:  woensdagochtend (22/4, 13/5, 20/5 en 27/5 van 9.00 – 10.30). Dit wordt mogelijk verlengd, zo lang de crisis aanhoudt… Je kunt je per keer opgeven: kosten voor een sessie: €20. Opgeven via info@splendid-life.nl.
 • Transformatie en Regie in onzekere tijden. Dit is een korte, eenmalige  training van 3 lessen op een aantal donderdagavonden (23/4, 7/5 en 14/5). Kosten voor de drie lessen samen: €60. Opgeven: info@splendid-life.nl

Behalve bij de laatste gecombineerde online en livestream-training en de losse livestreamlessen geldt dat je je kunt opgeven op de betreffende pagina. Lukt dat niet? Mail ons dan: info@splendid-life.nl

Readings via Skype/Zoom of FaceTime:

We doen de readings zowel live als via digitale media. Heb je vragen over wat dan ook en is dit een goede tijd voor je, dan kun je een reading laten doen. De skype-readings geef ik t/m 30 april 2020 met 20% korting ten opzichte van het normale tarief. Je kunt per mail een afspraak maken.

Kosten en tijdelijke aanbieding

De kosten voor het trainingspakket hangen af van het aantal lessen van de betreffende training. Er is een korting van 20% op alle online trainingen t/m 30 april 2020.

De online trainingspakketten (Tools, Wijze besluiten en Overgave en vertrouwen) bevatten:

 • Een aantal lessen (het aantal verschilt per training) die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, dit laatste aan de hand van vaak duizenden jaren oude kennis, opgedaan in onze vele reizen naar bijzondere gebieden.
 • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
 • 5 losse basis-oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
 • Toegang tot een webinar. Regelmatig organiseren we webinars waarin we oefenen en waarin we je vragen beantwoorden. De planningen de webinars is medio augustus bekend.
 • Via de mail kun je eventueel een telefonische afspraak maken, als je vragen hebt. We doen dan geen readings, maar geven zo goed mogelijk antwoord op je vragen naar aanleiding van de les.
 • Reductie op een uitgebreide reading van ons of van een van onze readers (deze kost nu, als je de training volgt €50). Dit aanbod geldt tot een jaar na de laatste les van de training.

E-learning of ‘live’ training?

We krijgen wel eens de vraag: “Kun je dan intuïtie en bewustzijn via internet scholen? Het is toch iets persoonlijks?”. Een terechte vraag. De ervaring van de afgelopen jaren met onze ingesproken oefeningen is gelukkig dat e-learning uitstekend werkt. Je hebt thuis weliswaar niet de energetische bundeling en uitwisseling die er in een groepsles wel is, maar de contactmomenten met de trainer, de mogelijkheid tot eindeloze herhaling tot in lengte van dagen en de thuisrust compenseren dat. Het is gewoon een andere vorm met hetzelfde resultaat. De computer, tablet of telefoon is slechts het medium.

De trainingen zijn echte ‘ervaar- en doe-trainingen’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren, opschrijven, genieten en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel te laten doordringen in je dagelijks leven.