Tweejarige Opleiding Conscious People

De grote reis

Eerstvolgende start in mei 2020

Deze training/opleiding van 5 kwartalen is een avontuurlijke reis, die je tot in al je vezels prikkelt en die je terugbrengt bij wat echt belangrijk voor je is! Het maakt je gelukkiger, vitaler en stralender en helpt je los te laten wat niet meer voor je werkt.

100_2302 kopie

 

Blok 1 Tools for a Splendid Life

In deze opleiding leer je:

  • over energie en vitaliteit. Hoe werkt energie, wat zijn de universele principes ervan en hoe kan het oefenen hiermee en het afstemmen op helderheid en levenslust je beslissingen, je groei en je stappen een grote impuls geven? Je oefent hiermee, zodat je dag in dag uit uit deze en andere, soms onvermoede bronnen kunt putten. We maken het werken met energie, bewustzijn en intuïtie zo praktisch mogelijk, waardoor het paradoxaal genoeg juist heel diep doorwerkt en goed integreert. We leren je hoe je je energiebronnen in dagelijkse situaties steeds meer kunt aanspreken en gebruiken, bijvoorbeeld bij je keuzes, je stappen, in je relatie, als ondersteuning voor je gezondheid, in je baan of in de opvoeding.
  • hoe je kunt vertrouwen op jezelf en je innerlijk kompas en ernaar kunt handelen.
  • zelfstandig readings en healings te doen. De spiegel die je jezelf door het readen en healen voorhoudt, stimuleert je eigen groei enorm. Je leert vanaf het begin van de opleiding energie waar te nemen, te duiden en te verwoorden (reading) en te helpen deze in beweging/balans te brengen (healing). Je doet dit bij anderen, maar ook bij en voor jezelf. Zo leer je situaties, plannen en/of projecten uit je eigen leven energetisch waar te nemen, te duiden en op je waarneming te vertrouwen. Soms kijken we hier ook collectief in de groep naar.

We kiezen ervoor je vanaf het begin andere mensen te leren lezen en te healen, omdat dit de processen behoorlijk versnelt en verdiept. Ook wen je er zo aan om in je gewone leven en werken te kijken naar meer lagen van bewustzijn en op je waarneming te vertrouwen. We hopen dat het zo een way-of-life wordt. We vinden het belangrijk dat je echt in je leven integreert wat je bij ons en niet te vergeten van elkaar leert.

In beide jaren is er tevens een korte, inspirerende reis naar bijzondere locaties. In het eerste jaar is er een lang weekeinde naar de toplocaties in Engeland als Stonehenge en Avebury, rondom het thema ‘vertrouwen en overgave’. Het tweede jaar gaan we naar Italië. De plekken die we bezoeken zijn rijk aan soms oeroude informatie en kennis over leven. Behalve dat het heerlijk is, geeft het buiten-zijn en het op deze locaties werken en leren een unieke dimensie aan de opleiding als geheel.

Omdat het in de hele opleiding om jou gaat en om jouw doeleinden, staat jouw ontwikkeling en die van de groep als geheel centraal bij de inhoud van de lessen. Je krijgt ieder jaar zowel een individueel begeleidingsgesprek als een uitgebreide reading. Je kunt ook altijd contact zoeken voor begeleiding.

Het is een krachtige, intensieve en relatief korte opleiding, die helemaal past in deze tijd en daarmee verweven is. Tegelijkertijd doet het recht aan de onveranderlijke, eeuwige energetische principes en de altijd aanwezige oceaan van bewustzijn en intentie die onder alles aanwezig is.

Praktische gegevens van de opleiding

Eerstvolgende start: Dinsdagavond 15 januari 2019, 19.00 – 22.00. De studiegids wordt nog bijgewerkt. Alle data van het eerste jaar op een rij:
Dinsdagen 15, 22 en 29 Januari 2019, zaterdag 19/1
Dinsdagen 5,12, 19 februari
Dinsdagen 5, 12, 26 maart
Dinsdagen 2, 16 en 23 april, zaterdag 6 april
Dinsdagen 7, 21 en 28 mei, zaterdag 18 mei
Dinsdagen 11, 18 en 25 juni
Dinsdagen 2 en 9 juli
Dinsdagen 3, 10, 24 september
Dinsdagen 1, 8, 15 en 29 oktober
Dinsdagen 5, 26 november, zaterdag 16 november
Dinsdagen 3, 10 en 17 december
De lestijden van de avonden zijn 19.00 – 22.00. De zaterdagen zijn van 10.00 – 16.00.

Van 12 – 16 september gaan we met de groep naar Engeland

Intensiteit: wekelijks een avondles (in de schoolvakanties geen les, we volgen het schoolvakantie-rooster van Midden-Nederland), regelmatig (2x per jaar deelname aan een excursie) en eens per jaar een weekeinde op reis (eerste jaar naar Engeland, tweede jaar naar Italië). Daarnaast nodigen we je uit het geleerde zoveel mogelijk in je dagelijks leven te gebruiken!

Docenten: Marian van der Spek en/of Tjeerd Gorter en zo nu en dan een gastdocent.

Locatie: Jan Ligthartlaan 1 in Doorn.

Kosten: €2000 per jaar, in 12 maandelijkse termijnen te voldoen. Besluit je in een keer te betalen dan is er nogmaals €100 korting. Dit bedrag is inclusief een jaarlijkse reading en gesprek, 25% korting op het lesgeld van reizenen excursies en alle e-learning tijdens de periode van de opleiding.

Deelname: We doen een intake. Minimumeisen: in ieder geval kun je ‘energie stromen’ en hebt een aantal basistechnieken geoefend, bijvoorbeeld in onze Tools for a Splendid Life 1. Heb je speciale wensen of vragen over het niveau, benodigde vooropleiding, omdat je bijvoorbeeld elders opleidingen hebt gevolgd? In de intake stemmen we dit af.

Voor wie: De opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf en zijn/haar bewustzijn wil ontwikkelen, bereid is om stappen te nemen en dit in zijn/haar leven wil integreren. Het geleerde is toepasbaar in alle facetten van je leven.

Waar leiden we toe op? Omdat de opleiding gaat over neutraal kunnen kijken en eigen, persoonlijke (bewustzijn)ontwikkeling, buiten de ratio af, nemen we geen examens af. Bovenal maakt het geleerde in de opleiding je helpt bij alles wat je doet in je leven. Het helpt dit efficiënter, helderder en met meer vertrouwen te doen. Daarnaast leidt het op tot reader/healer (niet geregistreerd beroep).
Aan het einde van de opleiding ontvang je een certificaat, waarin staat dat je zelfstandig readings en healings kunt doen.

Inschrijven: Vraag eerst een intake aan. Daarna kun je je hieronder inschrijven.