Training De Grote Reis

De grote reis

Eerstvolgende start in mei 2020

Deze training/opleiding van 4 kwartalen is een avontuurlijke reis, die je tot in al je vezels prikkelt en die je terugbrengt bij wat echt belangrijk voor je is!

Je leert in deze opleiding om bij je eigen kernkracht en je gehele potentieel te komen, te blijven en vandaaruit te leven, te besluiten, te handelen en gewoon ‘te zijn’. Alles staat in het teken van jezelf doorgronden en tot de kern te komen. Je leert om af te stemmen en te vertrouwen op de stroom van het leven en je gaat zo gemakkelijker om met veranderingen en onzekerheden om je heen. Dit brengt je een diep vertrouwen dat doorwerkt in alle aspecten van je leven, wat er ook gebeurt. We hanteren de metafoor van een reis. Je gaat een avontuur aan, waarbij je leert omgaan met wat je onderweg tegenkomt, eraan groeit.. etc…..

100_2302 kopie

Voorafgaande aan de Grote Reis heb je tenminste Tools for a Splendid Life gevolgd of een vergelijkbare cursus.

In de Grote Reis leer je:

  • over energie en vitaliteit. Hoe werkt energie, wat zijn de universele principes ervan en hoe kan het oefenen hiermee en het afstemmen op helderheid en levenslust je beslissingen, je groei en je stappen een grote impuls geven? Je oefent hiermee, zodat je dag in dag uit uit deze en andere, soms onvermoede bronnen kunt putten. We maken het werken met energie, bewustzijn en intuïtie zo praktisch mogelijk, waardoor het paradoxaal genoeg juist heel diep doorwerkt en goed integreert. We leren je hoe je je energiebronnen in dagelijkse situaties steeds meer kunt aanspreken en gebruiken, bijvoorbeeld bij je keuzes, je stappen, in je relatie, als ondersteuning voor je gezondheid, in je baan of in de opvoeding.
  • hoe je kunt vertrouwen op jezelf en je innerlijk kompas en ernaar kunt handelen.
  • zelfstandig readings en healings te doen. De spiegel die je jezelf door het readen en healen voorhoudt, stimuleert je eigen groei enorm. Je leert vanaf het begin van de opleiding energie waar te nemen, te duiden en te verwoorden (reading) en te helpen deze in beweging/balans te brengen (healing). Je doet dit bij anderen, maar ook bij en voor jezelf. Zo leer je situaties, plannen en/of projecten uit je eigen leven energetisch waar te nemen, te duiden en op je waarneming te vertrouwen. Soms kijken we hier ook collectief in de groep naar.

We kiezen ervoor je vanaf het begin andere mensen te leren lezen en te healen, omdat dit de processen behoorlijk versnelt en verdiept. Ook wen je er zo aan om in je gewone leven en werken te kijken naar meer lagen van bewustzijn en op je waarneming te vertrouwen. We hopen dat het zo een way-of-life wordt. We vinden het belangrijk dat je echt in je leven integreert wat je bij ons en niet te vergeten van elkaar leert.

We bouwen dit op in de volgende blokken:

Blok 1: Neutraal kijken

Je leert hier gericht energie waar te nemen bij jezelf en bij anderen. Neutraal waarnemen is een basisvaardigheid die je als eerste nodig hebt om daadwerkelijk door te kunnen stappen. Je leert de basisbeginselen van eerst reading en vervolgens healing. Readen en healen vormen mooie spiegels, die je vooruit helpen.
Je bestudeert dit blok ook uitgebreid je eigen pad en wat jij wil manifesteren en veranderen. Je maakt met behulp van al je energie gereedschappen je eigen pad helder schoon en helder.

Lesdagen (7 binnendagen van 9.30 – 16.30) en een buitendag

Blok 2: Met vertrouwen je stappen zetten

Je diept de vaardigheid van readings verder uit en maakt je het steeds meer eigen. Je doet dit aan de hand van diverse belangrijke thema’s als onder andere overgave, vertrouwen en angst, mannen/vrouwen, emoties. Je leert te ‘deprogrammeren’, het ontladen van oude overtuigingen. Je werkt verder aan het zicht krijgen op de factoren die je energiebalans bepalen en hoe je dit verder in lijn kunt brengen met hoe je dat wezenlijk wilt.

Blok 3: Jij en/in de wereld

Specifieke thema’s van dit kwartaal zijn: effect van gewoontes op je energie balans (en het veranderen hiervan), omgaan met verwachtingen en appél. Welke systemen zijn er in jou werkzaam? Hoe neem jij je plek in? Hoe geef je vorm aan je doeleinden en verlangens?

Je krijgt ook nieuwe bronnen zoals Akasha tot je beschikking.

Blok 4: Integratie: Leef je leven!

Je brengt alles bij elkaar. Hoe kun je jouw intenties meer en meer manifesteren. Je gaat ook readings buiten de groep oefenen.

Dit bblok bestaat uit 6 dagen en 2 gekoppelde dagen wandelen op de Hondsrug (pelgrimstochtje…)

Blokken 1 t/m 3 bestaan uit 8 dagen waarvan 7 binnendagen en 1 buitendag. Blok 4 bestaat uit 6 binnendagen en 2 buitendagen (lopen over de Hondsrug)

Buitendagen en reis

In onze maatschappij is het niet meer vanzelfsprekend om verbonden te zijn met de aarde, we leven veel in ons hoofd. De aarde voelbaar kennen en hoe ze werkt helpt om jezelf te leren kennen. In vroegere beschavingen zocht men bewust plekken met energie en informatie op om daar vervolgens steencirkels, tombes of tempels te bouwen. Deze bundelden de energie en de mogelijkheid door verschillende dimensies te reizen en deze kennis weer mee terug te nemen naar het dagelijks leven en naar het volk.

In de buitendagen en reis leer je hierover en ga je merken wat een transformatiekracht de natuur en krachtplekken hebben. Het zijn enorme procesversnellers.

We reizen in het eerste jaar naar Engeland, waar een schat aan voelbare informatie over het hoe en waarom van leven in het land aanwezig is. Het land is rijk aan oude verhalen en legendes (koning Arthur) en dit is voelbaar. We bezoeken deze reis zeker Stonhenge, Avebury, Glastonbury en Dartmoor.  In dit geval het rijke Engeland met beroemde plaatsen en portals als Stonehenge, Avebury en Glastonbury.

De buitendagen vinden plaats in Nederland en mogelijk Vlaanderen.

Losse lezingen en oefensessies

Om te verbreden, te verdiepen en verder te kijken organiseren we 4 losse avonden:

Systemen

Oude kennis voor deze tijd

Het Gevoelsorkest

Quantumfysica als ingang tot groei.

Deze avonden zijn ook open voor oud-studenten van andere groepen.

Intervisie

Het is belangrijk dat wat je oefent zo praktisch mogelijk te maken. Vanaf blok 2 worden intervisiegroepjes geformeerd. Het is de bedoeling eens per maand onderling te oefenen. Op aanvraag kun je hier tevens 2x begeleiding krijgen van een oud-student.

In het eerste jaar is er een lang weekeinde naar de toplocaties in Engeland als Stonehenge en Avebury, rondom het thema ‘vertrouwen en overgave’. De plekken die we bezoeken zijn rijk aan soms oeroude informatie en kennis over leven. Behalve dat het heerlijk is, geeft het buiten-zijn en het op deze locaties werken en leren een unieke dimensie aan de opleiding als geheel.

Omdat het in de hele opleiding om jou gaat en om jouw doeleinden, staat jouw ontwikkeling en die van de groep als geheel centraal bij de inhoud van de lessen. Je krijgt ieder jaar zowel een individueel begeleidingsgesprek als een uitgebreide reading. Je kunt ook altijd contact zoeken voor begeleiding.

Het is een krachtige, intensieve en relatief korte opleiding, die helemaal past in deze tijd en daarmee verweven is. Het leert je om te gaan met de altijd veranderende stroom van het leven.

Praktische gegevens van de opleiding

Eerstvolgende start: Vrijdag 15 mei van 9.30 – 16.30.

Data blok 1: 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli en 10 juli.

Data blok 2: 4 september, 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 5 november, 13 november, 27 november, 11 december.

Data blok 3 en 4 volgen.

Van 15 t/m 19 april 2021 gaan we met de groep een weekeinde naar Engeland.

De lessen vinden steeds plaats op vrijdag overdag.

Intensiteit: 8 hele vrijdagen per kwartaal waarvan 1 of 2 buitendagen.

Docenten: Informatie volgt.

Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

Kosten: Op aanvraag. Je kunt in 12 maandelijkse termijnen te voldoen. Besluit je in een keer te betalen dan is er een korting. Het bedrag is inclusief een jaarlijkse reading en gesprek, 25% korting op het lesgeld van reizen en excursies en alle e-learning tijdens de periode van de opleiding. Het bedrag is exclusief de organisatiekosten van de reis.

Deelname: We doen een intake. Minimumeisen: in ieder geval kun je ‘energie stromen’ en hebt een aantal basistechnieken geoefend, bijvoorbeeld in onze Tools for a Splendid Life. Heb je speciale wensen of vragen over het niveau, benodigde vooropleiding, omdat je bijvoorbeeld elders opleidingen hebt gevolgd? In de intake stemmen we dit af.

Voor wie: De opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf en zijn/haar bewustzijn wil ontwikkelen, bereid is om stappen te nemen en dit in zijn/haar leven wil integreren. Het geleerde is toepasbaar in alle facetten van je leven.

Waar leiden we toe op? Omdat de opleiding gaat over neutraal kunnen kijken en eigen, persoonlijke (bewustzijn)ontwikkeling, buiten de ratio af, nemen we geen examens af. Bovenal maakt het geleerde in de opleiding je helpt bij alles wat je doet in de veranderende stroom van het leven. Het helpt dit efficiënter, helderder en met meer vertrouwen te doen. Daarnaast leidt het op tot reader/healer (niet geregistreerd beroep).
Aan het einde van de opleiding ontvang je een certificaat, waarin staat dat je zelfstandig readings en healings kunt doen.

Inschrijven: Vraag eerst een intake aan, info@splendid-life.nl. Daarna kun je je hieronder inschrijven.