(E-)Learning

Je grote innerlijke reis naar je geluk!

Gelukkiger en stralender leven!

Op school heb je over allerlei verschillende vakken geleerd maar minder over het vak van het ‘leven’. Misschien heb je al lang gemerkt dat in het analyseren en rationaliseren van vragen en problemen niet alle antwoorden liggen. Waarschijnlijk weet je ook wel dat het ‘leven’ veel meer is dan de som van alle afzonderlijke onderdelen en dat vanuit dit punt van leven de antwoorden juist heel helder zijn en simpeler dan je ooit had kunnen bedenken. Daarom scholen wij juist daarover, over bewustzijn, over hoe je de energie van intentie, richting, creativiteit kunt voelen die overal onder aanwezig is. We scholen erover hoe je dit als kompas kunt gebruiken bij al je stappen in leven en werken. Je wordt gelukkiger, wijzer, stralender, hebt meer plezier en je functioneert beter in bijvoorbeeld je werk.

De structuur van Splendid learning is als volgt:

Conscious People

Daarnaast zijn er de volgende activiteiten specifiek voor Organisaties: Splendid Business

Deze trainingen geven we in Doorn in groepen. We hebben daarnaast ook e-learning pakketten, met Tools for a Splendid-life (in het Nederlands en in het Engels) en Overgave en Vertrouwen.
We werken ook veel buiten en geven in onze reizen en excursies les, zie hiervoor Splendid Travel. Ook teams en organisaties neem we graag mee naar buiten omdat veranderingen dan veel sneller gaan.