Splendid Travel

Reizen, excursies en events die je ziel raken

De reisagenda voor 2020 vind je hier! Zie de agenda om direct op de reizen en de excursies door te klikken.

We zijn in onze westerse wereld het directe contact met de aarde en het gevoel van verbondenheid daarmee en met het universum in elk geval deels verloren. Door deze te herstellen kom je weer bij jezelf en bij de eigen richting en de antwoorden die bij je passen.

De reizen en excursies van Splendid geven een volstrekt unieke vakantie-ervaring: het is intens ervaren en genieten, je reist door prachtige landschappen binnen en buiten Europa en naar zeer speciale plaatsen. Er is een bijzondere begeleiding. Je gaat namelijk gericht en neutraal de plekken ‘voelen’, je leert het landschap te ‘lezen’ (landscapereading) en je ‘resoneert’ erop mee, je laat je letterlijk raken. Zo neem je de ‘kennis’ van een plek of de het gevoel van de natuur mee naar huis en je verbindt je opnieuw met de aarde, waarvan je letterlijk deel van uit maakt.

Je kunt ook met je organisatie, team, vereniging of club een excursie of reis op maat aanvragen!

We hebben intussen zoveel gereisd dat we ook een interactieve kaart met een groot aantal bijzondere plekken hebben gemaakt.

Doelen van de reizen en excursies zijn:

  • Inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld keuzes in het eigen leven. De reizen brengen vaak diepgaande persoonlijke groei en antwoorden op velerlei vragen aangaande eigen stappen, keuzes, situaties, etc.
  • Leren over oude culturen en hun kennis en deze gebruiken voor de eigen ontwikkeling en groei. Idem met de natuur.
  • Leren energie waar te nemen ‘in het veld’ en hierop te resoneren. Het effect is dat je jezelf oplaadt en met meer vitaliteit en meer bij jezelf in leven en werk rondloopt.
  • Ontspannen en genieten.
  • Onze verbinding met de aarde weer te ervaren en deze ervaring mee te nemen naar je eigen leven.