Splendid Travel

Reizen en excursies die je ziel raken!

De reizen en excursies van Splendid Travel geven een volstrekt unieke vakantie-ervaring: het is intens ervaren en genieten, je reist door prachtige landschappen binnen en buiten Europa en naar zeer speciale plaatsen. Er is een bijzondere begeleiding. Je gaat namelijk gericht en neutraal de plekken ‘voelen’, je leert het landschap te ‘lezen’ (landscapereading) en je ‘resoneert’ erop mee, je laat je letterlijk raken. Zo neem je de ‘kennis’ van een plek of de het gevoel van de natuur mee naar huis.

De begeleiding is meestal handen van Tjeerd, soms samen met Marian. Tjeerd combineert een aantal aspecten: reisleider, fysisch geograaf en hij is een zeer ervaren bewustzijns- en intuïtieleraar. We beloven je dat dit garant staat voor een piekervaring, die misschien je leven wel verandert.

Doelen van de reizen zijn:

  • Inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld keuzes in het eigen leven. De reizen brengen vaak diepgaande persoonlijke groei en antwoorden op velerlei vragen aangaande eigen stappen, keuzes, situaties, etc.
  • Leren over oude culturen en hun kennis en deze gebruiken voor de eigen ontwikkeling en groei. Idem met de natuur.
  • Leren energie waar te nemen ‘in het veld’ en hierop te resoneren. Het effect is dat je jezelf oplaadt en met meer vitaliteit en meer bij jezelf in leven en werk rondloopt.
  • Ontspannen en genieten.

Klik voor alle actuele informatie naar de Agenda.

Reizen zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Dagexcursies

Regelmatig organiseren we dagexcursies in Nederland. Afgelopen jaren trokken we langs de Doodwegen en Tafelbergen in het Gooi, Twente, Utrecht, Zuid-Kenneerland, Heiloo, de Grebbeberg, de Regte Heide bij Goirle, Deventer, Landgoed Twickel en uiteraard de Drentse Hunebedden. De excursies zijn een aangename en laagdrempelige manier om kennis te maken met het ‘voelen’ in het veld!

Komende maanden reizen we door heel Nederland: van van Friesland tot Leiden, van de hunebedden tot net in Vlaanderen. Zie hier een samenvattend overzicht.
Klik voor alle actuele informatie door naar de Agenda.

Lezingen

We verzorgen op aanvraag lezingen over krachtplaatsen, oude culturen en leylijnen. Meestal laten we ter plaatse ook iets ervaren…

Interactieve Krachtplekkenkaart

Op deze site vind je ook een interactieve kaart met een groot aantal bijzondere plekken aan met een korte beschrijving. Doe je mee? Je kunt informatie over plekken aanleveren (via de mail) en je kunt ook een review schrijven! Het is de bedoeling dat op deze manier de komende jaren een grote openbare database ontstaat. In een latere fase brengen we ook excursiegidsjes en ingesproken oefeningen uit.