Splendid Readings

Uitgebreide Splendid Moments: Readings en Healings

Soms kom je zelf niet helemaal uit je vragen, of wil je gewoon iets weten over het hoe en waarom van een situatie. We geven uitgebreide readings en healings over je vra(a)g(en) (werk, relaties, ouderschap, algemene levensvragen, nieuwsgierigheid, etc.). Een reading is een gerichte, neutrale en intuïtieve waarneming waarbij op jou en je vragen wordt afgestemd en ook op de eventuele vraag onder jouw vragen wordt afgestemd.

Tijdens of aan het eind van een reading krijg je ook een healing, dit is het in balans helpen brengen van jou en je energie. Je kunt ook alleen voor een healing komen.

Een uitgebreide reading duurt zo’n 1,5 – 2 uur.

Echter er is meer mogelijk!

Korte Splendid Moments

We kunnen ook heel snel op actuele vragen of wensen in gaan door live, per skype, telefoon of zelfs via een ingesproken opname even mee te kijken of een healing te krijgen. Dit kan soms in een half uurtje.

Voorbeelden: je staat voor een keuze, je komt er niet helemaal uit. Je kunt ons even simpel naar de energie van de verschillende opties laten kijken.

Je kind slaapt slecht. Vraag een healing op afstand en sta versteld van het effect.

Je wilt je huis verkopen of een huis kopen. In het eerste geval maken we het huis energetisch voor je schoon, in het tweede geval kijken we even ‘in de energie’ met je mee!

Zo simpel en verweven met het dagelijks leven kan het zijn!

Organisatiereadings

Heb je vragen vanuit je werk over de organisatie zelf, over bijvoorbeeld je rol als leidinggevende, professional of anderszins, dan kun je ook een of meer readings krijgen waarbij wordt gekeken naar je doeleinden of bijvoorbeeld de doeleinden, richting en cultuur van de organisatie. In een kleine 2 uur krijg je een schat aan informatie waar je anders pas na uitgebreid onderzoek achter was gekomen.

Splendid moments door onze studenten

Je kunt ook door studenten van onze opleidingen readings laten doen, algemeen (Studenten Bachelor) en over organisatie/systemen (Studenten Master). Klik hier voor de mogelijkheden en data.

Afspraak maken

We doen de ‘Splendid Moments’ in Austerlitz. Je kunt meer informatie vragen of een afspraak maken door te mailen (info@splendid-life.nl) of door even te bellen 06 28128145 (Tjeerd), 06 11425495 (Marian).