Opleidingen Conscious people

All about a Splendid Life

Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten en te leren over bewustzijn, intuïtie, gut feel en over hoe je je ziel kunt laten spreken in alles wat je doet in je dagelijks leven. Heb je nu al het plan om in de bachelor te stappen, dan is het belangrijk dat je voldoende hebt geoefend met alle ‘energiegereedschappen’. Dit kan bijvoorbeeld door de cursus van 12 lessen te doen of door een combinatie van een aantal dagen. Doe je dit laatste, dan kijken we gezamenlijk of je bagage compleet is voor De grote reis!
Hieronder kort over de mogelijkheden.

Cursus

De uitgebreide cursus Tools for a Splendid Life is een intensieve, inspirerende en praktische training. Je maakt uitgebreid kennis met de wereld van energie, bewustzijn en intentie en je oefent hier intensief mee. Je leert over aandacht en energie, je leert hoe je los kunt laten, over je energiebalans, over je verlangens en over vertrouwen op jezelf. We leren je dit alles voor jezelf in je eigen leven toe te passen.

Na de cursus kun je verdiepen door –na een intake- in te stappen in de 2-jarige Opleiding Conscious People, De Grote Reis.

Lees meer over de cursus.

Meer weten? Mail info@splendid-life.nl en we sturen je de praktische informatie toe.

Start:

Momenteel is er een cursus bezig. In januari starten we opnieuw. Het programma volgt.
De cursus kan ook individueel worden gegeven.

Losse dagen en combinaties daarvan

 

5 november: Op zoek naar het DNA van Deventer

Tweejarige Opleiding Conscious People

Deze tweejarige opleiding is een avontuurlijke reis die je tot in al je vezels prikkelt en die je terugbrengt bij wat echt belangrijk voor je is! Het maakt je gelukkiger en stralender en bovendien leer je een vak, dat je in je eigen beroep kunt toepassen en daar een grote verdieping aan geeft.

Je verdiept het ervaren van en werken met energie en bewustzijn. Er is intensief les over een groot aantal levensthema’s. Je leert energie waar te nemen, te duiden en te verwoorden (reading) en te helpen deze energie in beweging/balans te brengen (onder andere healing). We maken dit zo praktisch en toegepast mogelijk. Zo leer je situaties, plannen en/of projecten uit je eigen leven en werken energetisch waar te nemen, te duiden en op je waarneming te vertrouwen. Je leert dit vanaf het begin, omdat dit je proces behoorlijk versnelt en verdiept en omdat het zo als vanzelf tot een ‘way-of-life’ wordt.

Eerstvolgende start: januari 2017

Lees meer over de Bachelor

Master Conscious People

De 1-jarige Master is een specialisatiejaar waarin je het doen van themareadings verdiept en waarin je leert over systemen en organisaties en je deze ook leert lezen. Als ondersteuning zullen door een extern trainer een aantal opstellingen worden gedaan over de grotere maatschappelijke systemen. Er wordt geoefend met energetisch creëren aan de hand van onder andere De Creatiespiraal (gedeeltelijk onder externe begeleiding) en er is veel aandacht voor ‘eigendom’, ‘zijn’ en voor het gebruik van je energie-gereedschappen in het dagelijks leven. Een weekeinde over ‘Zijn’ in West-Ierland maakt deel uit van het programma.

De nieuwe Master start op 18 januari 2017 Momenteel loopt het blok over systemen en organisaties!

Lees meer over de Master