Trainingen

Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten en te leren over bewustzijn, intuïtie, gut feel en over hoe je je ziel kunt laten spreken in alles wat je doet in je dagelijks leven. Heb je nu al het plan om in de 1,5 jaar durende Grote Reis te stappen, dan is het belangrijk dat je voldoende hebt geoefend met alle ‘energiegereedschappen’. Dit kan door te starten met Tools for a Splendid Life. Je kunt ook elders al een of meer trainingen op het gebied van intuïtie en bewustzijn hebben gevolgd.

Start: Tools for a Splendid Life

Tools for a Splendid Life is een intensieve, inspirerende en praktische training. Je maakt uitgebreid kennis met de wereld van energie, bewustzijn en intentie en je oefent hier intensief mee. Je leert energie waar te nemen en te gebruiken. Je verhoogt je ‘energie-frequentie’. We leren je dit alles voor jezelf in je eigen leven toe te passen. Lees hier meer over de training. Er zijn trainingen in Doorn en in januari 2020 ook in een prachtig landhuis in Ierland.
De cursus kan ook individueel worden gegeven of online worden gevolgd.

Daarna: De Grote Reis, een opleiding (reading en healing) in 4 kwartalen

Na Tools for a Splendid Life 1 kun je verdiepen door –na een intake- in te stappen in de 2-jarige Opleiding Conscious People, De Grote Reis. Eerstvolgende start van De Grote Reis, mei 2020.

Master Conscious People

De Master bestaat uit 3 blokken.  In het eerste blok staat creëren en manifesteren en astraal lichaam centraal alsmede het leren lezen op vragen.  In blok 2 leer je over systemen en organisaties en hoe je deze kunt lezen. In het derde blok is het thema Zijn, Karma, Geboorte Leven en Dood. Een weekeinde over ‘Zijn’ in West-Ierland maakt deel uit van het programma. Ook is er zo nu en dan een blok over Landschapsreading.

Lees hier meer over de Master

Andere trainingen

Zo nu en dan worden ook andere trainingen gegeven. Zo start er in januari 2020 weer een mannenjaar. In het najaar is er een themacursus over hoe je makkelijker kunt schakelen tussen je geestelijke en dagelijkse wereld.

Een aantal trainingen zijn er (ook) in onlinevorm: Tools for a splendid life, Overgave en Vertrouwen en Wijze Besluiten.