Tweejarige Opleiding Conscious People

De grote reis

Deze opleiding is een avontuurlijke reis, die je tot in al je vezels prikkelt en die je terugbrengt bij wat echt belangrijk voor je is! Het maakt je gelukkiger en stralender.

In deze opleiding:

  • verdiep je het ervaren van en werken met energie en bewustzijn. We leren je hoe je deze bronnen in dagelijkse situaties steeds meer kunt aanspreken en gebruiken, bijvoorbeeld bij je keuzes, je stappen, in je relatie, als ondersteuning voor je gezondheid, in je baan of in de opvoeding.
  • leer je vanaf het begin energie waar te nemen, te duiden en te verwoorden (reading) en te helpen deze in beweging/balans te brengen (healing). Je doet dit bij anderen, maar ook bij en voor jezelf. Zo leer je situaties, plannen en/of projecten uit je eigen leven energetisch waar te nemen, te duiden en op je waarneming te vertrouwen. Soms kijken we hier ook collectief in de groep naar.

We kiezen ervoor je vanaf het begin andere mensen te leren lezen en te healen, omdat dit de processen behoorlijk versnelt en verdiept. Ook wen je er zo aan om in je gewone leven en werken te kijken naar meer lagen van bewustzijn en op je waarneming te vertrouwen. We hopen dat het zo een way-of-life wordt. We vinden het belangrijk dat je echt in je leven integreert wat je bij ons en niet te vergeten van elkaar leert.

Zo nu en dan werken we met gastdocenten (bijvoorbeeld voor een onderdeel over opstellingen).

In beide jaren is er tevens een korte, inspirerende reis naar bijzondere locaties. In het eerste jaar is er een lang weekeinde naar de toplocaties in Engeland als Stonehenge en Avebury, rondom het thema ‘vertrouwen en overgave’. Het tweede jaar gaan we waarschijnlijk naar Chartres met onder andere als thema ‘healing’. De plekken die we bezoeken zijn rijk aan soms oeroude informatie en kennis over leven. Behalve dat het heerlijk is, geeft het buiten-zijn en het op deze locaties werken en leren een unieke dimensie aan de opleiding als geheel.

Omdat het in de hele opleiding om jou gaat en om jouw doeleinden, staat jouw ontwikkeling en die van de groep als geheel centraal bij de inhoud van de lessen. Je krijgt ieder jaar zowel een individueel begeleidingsgesprek als een uitgebreide reading.

Het is een krachtige, intensieve en relatief korte opleiding, die helemaal past in deze tijd en daarmee verweven is. Tegelijkertijd doet het recht aan de onveranderlijke, eeuwige energetische principes en de altijd aanwezige oceaan van bewustzijn en intentie die onder alles aanwezig is.

Praktische gegevens van de opleiding

Eerstvolgende start: Dinsdagavond 12 januari 2016, 19.00 – 22.00.

Intensiteit: wekelijks een avondles (in de schoolvakanties geen les), ongeveer eens per kwartaal een zaterdag themales (deze worden nog ingepland) en eens per jaar een weekeinde op reis (eerste jaar: Engeland van 22 t/m 26 september).

Docenten: Marian van der Spek en/of Tjeerd Gorter en zo nu en dan een gastdocent.

Locatie: Jan Ligthartlaan 1 in Doorn.

Kosten: €2000 per jaar, in 12 maandelijkse termijnen te voldoen. Geef je je voor 1 november op, dan is er €100 korting. Besluit je in een keer te betalen dan is er nogmaals €100 korting.

Deelname: Na de Basismodule (of een vergelijkbare training/cursus) en een intake.
Inschrijven: Schrijf je hier in.