Wijze besluiten nemen

Het vraagt soms moed om je eigen koers te varen

De hele dag door neem je besluiten. Over de kleren die je ’s ochtends aandoet, wanneer je de deur uitgaat, wat je gaat eten, wat je die dag wel en niet gaat doen of welke telefoontjes je wel of niet pleegt.

Besluiten bepalen de acties die je neemt en daarmee de richting van je leven. Vaak neem je beslissingen met je hoofd, met ‘gezond verstand’. Deze zogenaamd rationele besluiten worden op hun beurt echter vaak aangestuurd door onbewuste processen, perspectieven en emoties of door meningen van anderen. Het belang van besluiten is echter te groot om alleen aan je hoofd over te laten.

Zicht op hoe je besluiten neemt, wat hier een rol bij speelt en leren hoe je dit vanuit je eigen heldere, innerlijke kompas kunt doen, maken dat je daadwerkelijk wijze besluiten kunt nemen. Het maakt dat je meer grip krijgt op alles wat je doet en creëert en met meer gemak en vertrouwen je leven leeft.

In deze intensieve en praktische trainingsdag ga je hiermee aan de slag en leer je je innerlijk kompas kennen en nauwkeurig af te stemmen op te nemen beslissingen.


Als er teveel mogelijkheden zijn, kan het hoofd het niet meer aan. Tijd dus om je eigen wijze bron aan te spreken…

Aanvullend op de trainingsdag

Je kunt dit onderwerp aanmerkelijk uitdiepen door tegen gereduceerd tarief de online training Wijze Besluiten van 4 lessen aan te schaffen. Deze bevat alle oefeningen van de ‘live-dag’, zodat je alles nog eens kunt doen en zo vaak je wilt. Daarnaast bevat deze aanvulling extra oefeningen om bijvoorbeeld oude patronen te doorbreken en meer achtergronden. Met de ‘live-dag’ in het geheugen is dit simpel op te pakken. Bij de online training zit ook een beknopte syllabus.

Onze tijd snakt naar wijze beslissingen

Data van de eendaagse training29 augustus, 10.00 - 15.30
30 september, 10.00 - 15.30
LokatieJan Ligthartlaan 1, Doorn
Trainer Tjeerd Gorter
Kosten€75
De training is ook in online vorm te volgen. KostenOnline €70
Combinatietarief: €120
OpgevenVia de link hieronder
Voor wie?Voor iedereen die de basis energiereedschappen heeft geoefend.