Wekelijks Energie Stromen in de Splendid Livestream

Start je dag vitaal!

Wil je je dag fris beginnen en niet meteen in de drukte te plonzen? Wil je even stil staan bij je intentie voor de dag en week en deze helder houden? Wil je energie blijven stromen en je zo door blijven ontwikkelen? Je kunt aansluiten via Google Hangouts en meedoen aan een korte ochtendsessie. Gewoon even drie kwartier stilstaan bij jezelf en energie stromen.
De sessies bestaan uit de basis meditaties met concentreren, gronden en doorstromen. Daarnaast behandelen we iedere keer kort een thema. Het herinnert je er op deze manier makkelijker aan dat je in je dagelijks leven in allerlei situaties je ‘energie-gereedschappen’ kunt gebruiken.
Voor wie zijn deze sessies?  Je kunt al energie stromen, je wilt dit bijhouden en je wilt je dag in helderheid beginnen!
De sessies zijn iedere week op maandag. Je kunt kiezen uit 3 tijden: (sessie 1: 6.45 – 7.30, sessie 2: 9.00- 9.45 en 20.15 – 21.00).
Na verloop van tijd, als de groepen groeien, breiden we uit. Daarnaast geven we met enige regelmaat op een andere dag een themales via de livestream. In december zijn er bijvoorbeeld twee lesavonden over het afronden van 2017 en je doeleinden voor 2018.

Technische voorbereiding: we werken met Google Hangouts. Dit zijn de technische acties die je moet doen.

  1. Download de gratis Google Hangout plugin. Klik hier.
  2. Zorg ervoor dat je een Google Account hebt. Deze heb je bijvoorbeeld al zeker als je een gmail-adres hebt. Of zorg ervoor dat je ‘reguliere’ mailadres gekoppeld is aan je Google Account.
  3. Nadat je je hebt ingeschreven voor deze livestream les(sen), krijg je per keer een uitnodiging met een persoonlijke link naar de Hangoutafspraak. Klik een paar minuten van tevoren op de Hangout en je bent erbij!
  4. Het is fijn om een koptelefoon of oortjes te gebruiken. De afleiding is dan het minste. Het kan uiteraard ook zonder.

Als je problemen bij de opstart van de Google Hangouts hebt, geef het door! We kijken dan even met je mee.

Inhoudelijke voorbereiding: voorafgaande aan de les kun je ook eventuele vragen stellen of verzoeken doen over onderwerpen waar je les over wilt krijgen.

Tijdens de sessie: ik zal je vragen tijdens de oefeningen jouw microfoon uit te zetten, zodat achtergrondgeluiden niet bij de andere deelnemers terechtkomen. Tussen de oefeningen kan ik je vragen het geluid weer even aan te hebben, er kunnen dan bijvoorbeeld vragen worden gesteld of ervaringen worden uitgewisseld. Ook maak ik soms gebruik van het chatgedeelte om een bericht of vraag in te typen. Het kan de eerste keer even wennen zijn aan de digitale werkwijze en om jezelf dan helemaal te concentreren, geef het de tijd of oefen van tevoren met een ingesproken oefening (heb ik hier op verzoek liggen). De ervaring leert dat deze manier van les prima kan werken en best nabij voelt!

Na de sessie: Fijne dag!

Data tot en met 7 mei: iedere maandag, behalve op 25/12, 1/1, 26/1, 2/4, 23/4, 30/ 4 en 7/5 (dit in verband met vakanties en reizen).
Tijden:
Sessie 1 van 6.45 – 7.30
Sessie 2 van 9.00 – 9.45
Sessie 4 van 20.15 – 21.00

Kosten:
Per keer: €10
10-stroomrittenkaart: €80
20-stroomrittenkaart: €120

Inschrijven:
Hieronder kun je je inschrijven. Maak je keuze (per keer, 10- of 20-‘rittenkaart’), vul in en betaal. Je geeft je verder per mail op voor dag en tijd. Je ontvangt dan per keer een uitnodiging vanuit Google Hangouts.

Boeken

Datum Ticket Prijs Aantal
Inschrijven per keer €10,00 Uitverkocht
10 Splendid Sessions €80,00 Uitverkocht
20 Splendid Sessions €120,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden