Winter Solstice in Avebury

Loslaten 2019 en voorbereiden van 2020

De winterwende is een natuurlijk moment om het oude (jaar) los te laten, te kijken wat het je gebracht heeft en om het nieuwe jaar goed te beginnen. Waar kan dat beter dan in Avebury, een plek waar al in de verre prehistorie werd afgestemd op de aarde en op het universum? We nemen hier een aantal dagen alle rust, tijd en ruimte voor. Er is hier zoveel te doen, te beleven en zeker ook rond deze tijd van het jaar.
Avebury is een van de grote krachtplekken die onze aarde rijk is.

Het programma:
Uiteraard is er een inhoudelijke lijn, waarin je je klaar maakt voor 2020. We verbinden de thema’s precies aan de plekken in het gebied die hierop resoneren en helderheid kunnen geven. Maar er is meer te doen:

  • ervaren van de winterwende
  • ritueel samen met druïde groepen ter plaatse
  • wichelroede lopen en de stenen en energielijnen uitwisselen met master-dowser Maria Wheattley
  • bezoeken en ervaren van de verschillende plekken: de grote steencirkel, de binnencirkels, de bron, West-Kenneth Long Barrow, Silbury Hill, The Sanctuary, Windmill Hill. We bezoeken daarnaast een van de beroemde White Horses. Ook gaan we naar Marlborough (Merlin’s Barrow) met zijn bijzondere mound, verscholen tussen de gebouwen van een collegeterrein, gewijd aan Merlijn.
  • onderzoeken van de mannen- en vrouwenenergiebanen die hier een aantal keren kruisen.

We blijven deze reis dus echt in hetzelfde gebied en er is alle tijd en ruimte voor je zelf om de diepte in te gaan en echt de rust te pakken!

We overnachten in Willowbank Lodges op een kwartier rijden van Avebury

De organisatie is in handen van Tjeerd Gorter, Tineke Vis en Marian van der Spek.

ReisleidingTjeerd Gorter (les en begeleiding), Tineke Vis, Marian van der Spek
Data19 t/m 23 december 2019
Kosten Organisatiekosten €435 (inclusief onderdak op basis van gedeelde kamer, HT wandelreizen, organisatie algemeen) (excl. reis naar Engeland en vervoer ter plaatse, maaltijden). Wil je een eenpersoons kamer dan is er een toeslag van €140.
Lesgeld €175 boek je voor 1 oktober, dan betaal je €150.
Calamiteitenfonds €2,50
OnderdakWillowbank Lodges, comfortabele huisjes. Je hebt hier een gedeelde kamer of tegen een meerprijs een eenpersoonskamer.
OpgevenVia de mail bij info@splendid-life.nl. Daarna volgt een formele opgave bij HT-Wandelreizen.