Tools for a Splendid Life 1: over intuïtie, bewustzijn en energie

Eerstvolgende start woensdagavond 30 oktober in Doorn

Misschien heb je vragen over je keuzes, je relatie, gezondheid of werk of over hoe je in hectische tijden toch goed voor jezelf kunt zorgen: in deze training leer je af te stemmen op je volledige potentieel. De ratio ken je waarschijnlijk al, in deze training gaat het vooral over je onderbewuste en het trainen van je intuïtie tot een betrouwbaar kompas.

Dit brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie. Je gaat jezelf op een andere manier leren kennen en dat brengt je dichter bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden? Hoe kun je je eigen frequentie verhogen?
  • Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven?
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een mix van ‘energie-stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang. In onze reizen merken we iedere keer weer hoe natuur en speciale plekken processen versnellen en zeker het proces van ‘naar binnen gaan’. Daarom gaan we ook zo nu en dan naar buiten. Ook daar geven we les.

Er staan drie trainingen gepland:
1. 7 woensdagavonden van 30/10 t/m 11/12 (19.15 – 21.45) en 2 zaterdagen buitenles (9/11 en 14/12 van 10.00 – circa 15.00).
2. Lesweek in Letterdyfehouse in Connemara, Ierland, 11 t/m 18/1 2020 (zie hiervoor bij Reizen of klik hier)
3. 7 vrijdagen (eerste les op 24/1 2020, 10.00 – 14.00)
Je kunt je al wel voor de eerste training (start 30/10) opgeven. Over de andere trainingen volgt nog informatie.

In januari is er ook een training in Connemara, Ierland

Praktische gegevens

Data Tools30 oktober t/m 11 december van 19.15 - 21.45 en 2 zaterdagen buiten (17/11 en 14/12 van 10.00 - ca 15.00
Kosten€350
Voor wie?Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigen bewustzijnsontwikkeling en zin heeft hier veel over te leren en intensief mee te oefenen. Er is geen vooropleiding nodig.
Leraar: Wordt nog bekend gemaakt

Na deze training

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site.