Tools for a Splendid Life 1: over intuïtie, bewustzijn en energie

Eerstvolgende start voorjaar 2019

Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: er is altijd de verbindende heldere oceaan van energie van bewustzijn, intuïtie en intentie, waarop je kunt afstemmen.

Dit leren afstemmen brengt je meer vertrouwen, meer kracht, meer helderheid, meer liefde, meer plezier en meer geluk. Het brengt je dichter bij jezelf en het maakt het makkelijker zo met humor en plezier je gebaande en ongebaande paden in je leven te lopen en om te manifesteren wat je bent. Je leert in deze training over energie en hoe hiermee te werken, zodat je je intenties en hartenwensen simpeler en effectiever kunt creëren en manifesteren. We maken het geleerde direct concreet en toepasbaar in je dagelijks leven.

Wat leer je?

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • ·               Energie: hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden?
  • ·               Aandacht en aanwezigheid.
  • ·               Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven?
  • ·               Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • ·               Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een mix van ‘energie-stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren.

Praktische gegevens

Data ToolsEr staat op dit moment geen training gepland. We verwachten deze in te plannen in het voorjaar 2019.
Kosten€350
Voor wie?Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigen bewustzijnsontwikkeling en zin heeft hier veel over te leren en intensief mee te oefenen. Er is geen vooropleiding nodig.
Leraar: Marian van der Spek en Tjeerd Gorter

Na deze training

Na deze module kun je Tools for a Splendid Life 2 volgen over chakra’s en healing. Daarna kun je in de 2-jarige opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site.