Tools for a Splendid Life in Ierland

Een energyboost in Letterdyfehouse, Connemara

Connemara en specifiek Letterdyfehouse vormen het decor van de basistraining. Het huis en de prachtige tuin omarmt en verwarmt je. De omgeving is prachtig en we zullen ook zeker veel buiten zijn. We dwalen door Connemara, varen naar de Aran Islands en beklimmen als het weer het toelaat de pelgrimsberg de Croagh Patrick. Verder zijn er het magische bronnetje Patricks Well en wellicht ook de pubs met Ierse muziek in Roundstone of Clifden. Deze week is een combinatie van een heerlijke reis, een retraite, een training en een geweldig innerlijk avontuur.
Op de heenweg doen we Loughcrew, een mooie tombe met stenen constructies en op de terugweg zullen we Tara aan doen nabij het vliegveld.

Hieronder vind je ook nog alle informatie over de training zelf.
Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: je kunt altijd afstemmen op je bewustzijn, intuïtie en intentie. Dit kun je heel goed trainen.

Afstemmen op je intuïtie en bewustzijn brengt je meer vertrouwen, meer kracht, meer helderheid, meer liefde, meer plezier en meer geluk. Het brengt je dichter bij jezelf en het maakt het makkelijker zo met humor en plezier je gebaande en ongebaande paden in je leven te lopen en om te manifesteren wat je bent.

Wat leer je?

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • ·               Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden?
  • ·               Aandacht en aanwezigheid.
  • ·               Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven?
  • ·               Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • ·               Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een mix van ‘energie-stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren. We maken het geleerde direct concreet en toepasbaar in je dagelijks leven.
In onze reizen merken we iedere keer weer hoe natuur en speciale plekken processen versnellen en zeker het proces van ‘naar binnen gaan’. Daarom gaan we ook zo nu en dan naar buiten. Ook daar geven we les.

De andere versies van deze training in Nederland:
1. 7 woensdagavonden van 30/10 t/m  11/12 (19.15 – 21.45) en 1,5 zaterdag buitenles (9/11 en 14/12).
2. 7 vrijdagen (eerste les op 24/1 2020, 10.00 – 14.00)

Data11 t/m 18 januari 2020 in Letterdyfehouse in Ierland
KostenLesgeld €350
Organisatiekosten (onderdak, toegangen, vervoer ter plaatse, etc) volgen zo snel mogelijk.
Voor wie?Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigen bewustzijnsontwikkeling en zin heeft hier veel over te leren en intensief mee te oefenen. En natuurlijk voor iedereen die zin heeft in een prachtige reis!! Er is geen vooropleiding nodig.
BegeleidingTjeerd Gorter
De reisWe vliegen op Dublin en reizen met een busje naar Letterdyfehouse. Je kunt een kamer delen, dit scheelt in de kosten. We kunnen ook zelf koken, uiteraard kunnen we ook uit eten. Net waar je/we zin in hebben. Informatie volgt en ook al op aanvraag.

Na deze training (blok 1 van de Grote Reis)

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site.