Tools for a Splendid Life in Ierland

Een energyboost in Letterdyfehouse, Connemara

Over de training

In deze training leer je af te stemmen op je eigen essentie. De ratio ken je waarschijnlijk al wel, in deze training leer je vooral over je onderbewuste en je traint je intuïtie, voelen en weten tot een betrouwbaar kompas in je dagelijks leven.

Dit brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie. Je gaat jezelf op een andere manier kennen en dat brengt je bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.

De training is een praktische mix van weten, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en je hebt er je verdere leven plezier van. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang.

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Je gaat je eigen energiefrequentie verhogen.
  • Je eigen persoonlijke ruimte: je leert om in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf te blijven.
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

Over de reis

Connemara en specifiek Letterdyfehouse vormen het decor van de basistraining. Het huis en de prachtige tuin omarmt en verwarmt je. De omgeving is prachtig en we zullen ook zeker veel buiten zijn. We dwalen door Connemara, varen naar de Aran Islands en beklimmen als het weer het toelaat de pelgrimsberg de Croagh Patrick. Verder zijn er het magische bronnetje Patricks Well en wellicht ook de pubs met Ierse muziek in Roundstone of Clifden. Deze week is een combinatie van een heerlijke reis, een retraite, een training en een geweldig innerlijk avontuur.

Op de heenweg doen we Loughcrew, een mooie tombe met stenen constructies en op de terugweg zullen we Tara aan doen nabij het vliegveld.

De training wordt gegeven van 28 maart t/m 4 april, 2020. Wil je eerder? Dan kun je op 11 januari in Ierland starten!

DataTwee mogelijkheden:
11 t/m 18 januari 2020 en van 28 maart t/m 4 april in Letterdyfehouse in Ierland
Kosten€975 (inclusief de training, het onderdak, toegangen en het vervoer ter plaatse in een busje). De reis nar Dublin boek en betaal je zelf. Ook de maaltijden zitten niet bij de prijs in. Kies je voor een gedeelde kamer en er is iemand beschikbaar, dan krijg je €125 korting.
Voor wie?Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigen bewustzijnsontwikkeling en zin heeft hier veel over te leren en intensief mee te oefenen. En natuurlijk voor iedereen die zin heeft in een prachtige reis!! Er is geen vooropleiding nodig.
BegeleidingTjeerd Gorter
De reisWe vliegen op Dublin en reizen met een busje naar Letterdyfehouse. Je kunt een kamer delen, dit scheelt in de kosten. We kunnen ook zelf koken, uiteraard kunnen we ook uit eten. Net waar je/we zin in hebben. Informatie volgt en ook al op aanvraag.

Na deze training (blok 1 van de Grote Reis)

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site.