Tools for a Splendid Life Online

Met bewustzijn, intuïtie en energie naar meer plezier, vervulling en geluk!

Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: er is altijd de verbindende heldere oceaan van energie van bewustzijn, intuïtie en intentie, waarop je kunt afstemmen.

20081012_DSC_9176

Dit leren afstemmen brengt je meer vertrouwen, meer kracht, meer helderheid, meer liefde, meer plezier en meer geluk. Het brengt je dichter bij jezelf en het maakt het makkelijker zo met humor en plezier je gebaande en ongebaande paden in je leven te lopen en om te manifesteren wat je bent. Je leert in deze training over energie en hoe hiermee te werken, zodat je je intenties en hartenwensen simpeler en effectiever kunt creëren en manifesteren. We maken het geleerde direct concreet en toepasbaar in je dagelijks leven.

Je leert concreet over:

 • Energie: hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden.
 • Aandacht en aanwezigheid. Hiermee leren werken geeft je rust en meer ‘presence’.
 • Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven?
 • Loslaten van wat niet meer past.
 • Over hoe oude perspectieven werken en hoe je ze kunt loslaten en ruimte kunt maken voor het hier en nu.
 • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten en je eigen wijsheid kunt vertrouwen.

De training is een echte ‘ervaar- een doe-training’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je dagelijks leven.

Het basis-trainingspakket bevat:

 • 10 lessen die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig of een mailadres dat gekoppeld is aan een googleaccount. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.
 • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
 • 5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
 • Eenmalig een skypesessie waarin je je vragen kunt stellen, je kunt hier zelf een afspraak voor maken. Je kunt overigens altijd een mail sturen of even bellen als je ergens tegenaan loopt
 • Alle lessen en materialen staan in Google Classroom.

Het pluspakket bevat:

 • Het Basispakket, zie hierboven
 • Een tussentijdse, korte reading (van ongeveer driekwartier) en een uitgebreide reading (1,5 – 2 uur), waarin je op een of meer vragen wordt gelezen
 • 50% reductie op het lesgeld van maximaal 3 excursies.

Introductieles doen of ‘live-‘uitleg over de training

Klik hier voor een introductiefilmpje.

En hier voor les 1 (de enige vrij beschikbare les).

Kosten

De kosten voor het basis-trainingspakket zijn €175, het plus-pakket kost €255. Neem je meer trainingen tegelijkertijd af, bijvoorbeeld via je organisatie, dan is er korting.

Hoe gaat het in z’n werk?

De technische instructies en benodigdheden vind je hier.

Na deze training

Na deze module kun je Tools for a Splendid Life 2 volgen over chakra’s en healing en/of je volgt de 2-jarige opleiding De Grote Reis waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Dit doe je ‘live’, dus niet online, omdat het zonder andere mensen gewoon niet gaat. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.
Online zijn er vervolgmogelijkheden om thematrainingen te doen, zoals Overgave en Vertrouwen en Wijze Besluiten nemen. Ook is er de wekelijkse korte livestreamles op maandagochtend.

Livestream ondersteuning ToolsOp afspraak

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Basispakket online training Tools for a Splendid Life €175,00 Uitverkocht
Pluspakket Online Training Tools for a Splendid Life €255,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden