Tools for a Splendid Life

Met bewustzijn, intuïtie en energie naar meer plezier, vervulling en geluk!

Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: er is altijd de verbindende heldere oceaan van energie van bewustzijn en intentie, waarop je kunt afstemmen.

20081012_DSC_9176

Dit leren afstemmen brengt je meer vertrouwen, meer kracht, meer helderheid, meer liefde, meer plezier en meer geluk. Het brengt je dichter bij jezelf en het maakt het makkelijker zo met humor en plezier je gebaande en ongebaande paden in je leven te lopen en om te manifesteren wat je bent. Je leert in deze training over energie en hoe hiermee te werken, zodat je je intenties en hartenwensen simpeler en effectiever kunt creëren en manifesteren. We maken het geleerde direct concreet en toepasbaar in je dagelijks leven.

Je leert concreet over:

 • ·               Energie: hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig   leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden?
 • ·               Aandacht en aanwezigheid.
 • ·               Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven?
 • ·               Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
 • ·               Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een echte ‘ervaar- een doe-training’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je dagelijks leven.

Het trainingspakket bevat:

 • 9 lessen die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.
 • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
 • 5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
 • Toegang tot het wekelijks telefonische spreekuur, iedere woensdagochtend van 9.00 – 10.30, vanaf 7 juni 2017, schoolvakanties en reisperiodes uitgezonderd (dit zijn 12/7 t/m 23/8, 11 en 18 oktober 20 en 27 december, 3 januari).
 • Toegang tot het webinar. In de aanloopperiode t/m augustus 2017 zullen we op individuele basis eenmalig  skype contact hebben over vragen. Vanaf september zijn er webinars waarin we oefenen en je vragen beantwoorden. De planning hiervan is medio augustus bekend.
 • Reductie op een uitgebreide reading van ons of van een van onze readers (deze kost nu, als je de training volgt €50).

Introductieles doen of ‘live-‘uitleg over de training

Klik hier voor een introductieles.

Kosten en tijdelijke aanbieding

De kosten voor het hele trainingspakket zijn €245. Je kunt ook inschrijven voor het plus-pakket, deze kost €325, je krijgt dan een lange reading erbij (1,5 uur) en een korte tussentijdse reading (0,5 uur). Daarnaast krijg je 50% reductie op het lesgeld van maximaal 3 excursies. Neem je meer trainingen tegelijkertijd af, bijvoorbeeld via je organisatie, dan is er korting.

Hoe gaat het in z’n werk?

Stap 1. Je schrijft je hieronder in en betaalt de training.
Stap 2. Je ontvangt een bevestiging. Wij voegen je gmail-adres toe aan de deelnemerslijst voor Youtube, hier kan een paar dagen overheen gaan. Je bent dan geautoriseerd. Let op: je hebt hiervoor een gratis gmail-account nodig.
Stap 3. Je ontvangt een bevestiging van je toegang tot het besloten Youtube kanaal, tezamen met een link naar de eerste les.
Stap 4. Iedere week ontvang je een nieuwe link naar de volgende les.
Stap 5. Erin duiken en oefenen!

Na deze training

Na deze module kun je Tools for a Splendid Life 2 volgen over chakra’s en healing en/of volgt de 2-jarige opleiding De Grote Reis waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Dit doe je ‘live’, dus niet online, omdat het zonder andere mensen gewoon niet gaat. Je kunt de 2-jarige opleiding ook volgen na alleen Tools for a Splendid Life 1, maar we raden je vanwege de snelheid in de opleiding aan om ook de tweede cursus te doen. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.
Online zijn er vervolgmogelijkheden om thematrainingen te doen, zoals Overgave en Vertrouwen. We werken dit jaar hard aan meer aanbod!

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Tools for a Splendid Life voor Splendid Studenten €275,00 Uitverkocht
Tools for a Splendid Life €350,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden