Tools for a Splendid Life 1

Met bewustzijn, intuïtie en energie naar meer plezier, vervulling en geluk!

Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: er is altijd de verbindende heldere oceaan van energie van bewustzijn en intentie, waarop je kunt afstemmen.

Dit leren afstemmen brengt je meer vertrouwen, meer kracht, meer helderheid, meer liefde, meer plezier en meer geluk. Het brengt je dichter bij jezelf en het maakt het makkelijker zo met humor en plezier je gebaande en ongebaande paden in je leven te lopen en om te manifesteren wat je bent. Je leert in deze training over energie en hoe hiermee te werken, zodat je je intenties en hartenwensen simpeler en effectiever kunt creëren en manifesteren. We maken het geleerde direct concreet en toepasbaar in je dagelijks leven.

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • Energie: hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn kunt gebruiken. Hoe is jouw energiebalans, waarop loop je soms of regelmatig leeg, waar krijg je energie van en hoe kun je hierin een comfortabele balans houden?
  • Aandacht en aanwezigheid.
  • Je eigen persoonlijke ruimte: hoe kun je in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf kunt blijven
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je praktische plannen.

Praktische gegevens

Data Tools vanaf 15 januari 2018, 10 lessen10 lessen op dinsdagavonden: 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/3, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6. Tijd 19.15 - 21.45
Kosten€350
Voor wie?Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de eigen bewustzijnsontwikkeling en zin heeft hier veel over te leren en intensief mee te oefenen. Er is geen vooropleiding nodig.
Leraar: Nog niet bekend

Na deze module kun je Tools for a Splendid Life 2 volgen over chakra’s en healing. Daarna volgt de 2-jarige opleiding De Grote Reis waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Je kunt de 2-jarige opleiding ook volgen na alleen Tools for a Splendid Life 1, maar we raden je vanwege de snelheid in de opleiding aan om ook de tweede cursus te doen. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.