Splendid woman

Introductieles op 11 december en een bezoek aan Den Bosch

Splendid start met een programma voor vrouwen.

Dit is een programma voor vrouwen die hun “vrouw-zijn” nog meer willen ervaren en die zich willen verbinden met de ongeëvenaarde schat aan wijsheid die er binnen vrouwen-energie verborgen ligt.
Deze wijsheid wil geleefd worden en zichtbaar zijn in de wereld. De wijsheid van vrouwen is een ware bron van waaruit wordt gecreëerd en gecommuniceerd. Er ontstaat steeds meer ruimte voor vrouwen om deze oorspronkelijke “energie” opnieuw te ontdekken en te kunnen ervaren.

Herken je deze wijsheid in jezelf?
Heb je zin om jouw “vrouwen wijsheid” nog meer te kunnen leven en om deze energie waardig in eigendom te hebben?

Je bent van harte welkom.

Het programma voor vrouwen zal het komende jaar bestaan uit verschillende activiteiten, waaronder trainingen en dagen met thema’s die gerelateerd zijn aan het “vrouw-zijn”. Je kunt per activiteit inschrijven.

We starten op maandag 11 december met een introductie-les. In deze les hebben we aandacht voor onze vrouwelijke gronding en ons creërend vermogen.

Op zaterdag 23 december gaan we naar Den Bosch waar we een aantal “vrouwelijke energie plekken” bezoeken, onder andere de Mariakapel in de Sint Jan. Op deze ochtend heb je alle gelegenheid om jezelf energetisch op te vullen en op te laden.

Lesavond Splendid Woman11 december van 19.45 - 21.45
LokatieJan Ligtharlaan 1, Driebergen/Doorn
Kosten Lesavond€25
Excursie Den Bosch23 december, 10.00 verzamelen bij Starbucks op het Centraal Station van Den Bosch). Excursie 10.30 - 13.00
Kosten Excursie€15, hou rekening met een eventuele toegang van €7 of neem je Museumjaarkaart mee.
Kosten voor de combinatie van les en excursie€35
Trainer en excursieleiderMarian van der Spek
Informatiemarian@splendid-life.nl