Reis naar de piramides van Bosnië, 1

De geschiedenis van de mensheid in een ander licht

25 t/m 31 mei 2019

In 2005 werd in Bosnië een spectaculaire ontdekking gedaan. Volkomen overgroeide heuvels bleken piramides te zijn. Volgens schattingen zou het gaan om bouwwerken van mogelijk meer dan 30.000 jaar oud. Het gaat om een gigantisch complex van meerdere piramides, waaronder grote netwerken van tunnels zijn gevonden. Nog steeds worden nieuwe tunnels opgegraven.

Dit alles werpt een spectaculair nieuw licht op onze geschiedenis. Hoog tijd om dit te onderzoeken!

Van 25 – 31 mei reizen we hierheen. In totaal besteden we drie hele dagen bij de piramides. Iedere dag zullen we in de healing-ruimte in de tunnel te vinden zijn. Daarnaast bezoeken we steeds de verschillende piramides, snuiven de energie op en bezoeken ook nabijgelegen plekken, zoals een site met enorme stenen bollen. Zijn deze op natuurlijke wijze ontstaan of niet? We gaan het onderzoeken.

In de week gaan we ook 2 dagen op reis naar het zuiden. Hier reizen we naar de bouwwerken van Daorson, bezoeken we de in de prehistorie gebruikte grotten van Badanj en uiteraard genieten we van de enorme watervallen van Kravici. Waar we kunnen reizen we ook nog langs een enkele van de necropolissen die het land rijk is!

We eindigen de week weer bij de piramides om de energie hier nog een keer in te ademen en door te laten dringen!

Ontdek je mee?

Het programma
25 mei: heen reis Amsterdam – Sarajevo met Air Serbia. Waarschijnlijk bezoeken we hier een oeroud kerkje in Sarajevo
26 en 27 mei: Onderzoeken van het piramide-gebied. Hier zit ook een bezoek aan de stenen bollen bij.
28 en 29 mei: Reizen naar het zuiden, naar de grotten van Badanj, de ruïnes van Daorson en de watervallen van Kravici
30 mei: Piramides revisited
31 mei Afronden bij de piramides en terugreis

Data25 t/m 31 mei
Reisleider en trainer
Assistent
Tjeerd Gorter
Christel van Dijk
Hoe reizen we?We reizen in een busje eventueel aangevuld met een extra auto (zie hieronder). We slapen 5 nachten in een hotel nabij de piramides. Tijdens de rondreis naar het zuiden overnachten we in een hotel in die regio .
KostenOrganisatiekosten: €595
Bijdrage Calamiteitenfonds: €2,50
Lesgeld: €225
De organisatiekosten zijn inclusief overnachtingen en ontbijt, toegangen, bijdrage HT wandelreizen en exclusief vlucht, lunch en avondeten. De autohuur zit ook bij de reis inbegrepen. De vlucht boek en betaal je zelf, nadat het ja-woord voor de reis is gegeven. Geschatte kosten: €170 - €250. De prijs is op basis van overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer, dan betaal je in totaal €60 meer.
InschrijvenStuur een mail aan info@splendid.nl. Inschrijving gaat op volgorde van inschrijving! Je krijgt, als de reis definitief doorgaat, later nog een formele inschrijvingslink bij HT. Geef bij je inschrijving aan of je een 1-persoons kamer wilt of dat je graag een 2-persoonskamer wilt delen.
Let op 1:Wordt de groep groter dan 7 personen, dan is er een tweede chauffeur nodig (met credit card). Wil je bij je inschrijving vermelden of je hiertoe bereid bent? Het kan zijn dat er na de eerste 7 aanmeldingen tijdelijk een inschrijvingsstop is, tot er een chauffeur beschikbaar is. De maximale groepsgrootte wordt dan 14.
Let op 2: We vragen je om je voor 1 januari 2019 op te geven. Dit heeft te maken met de beschikbare vluchten (deze raken snel vol) en de stijgende prijzen hiervan.