Overgave en Vertrouwen

De onderstroom onder alles wat je doet en bent

Vertrouwen is een wat ongrijpbare energie, maar o zo belangrijk. Als je in vertrouwen bent, gaan de dingen meer vanzelf, loop je met plezier en gemak op je pad, je voelt je weerbaar. Als je het allemaal even niet meer weet of het vertrouwen weg is, verschijnen de spreekwoordelijke beren op de weg. Angsten, gepieker en getwijfel belemmeren je besluitvaardigheid en je bewegingen. Je kunt dan soms de neiging hebben alles met je hoofd te willen gaan besturen en controleren.
Overgave kennen we natuurlijk in soorten en maten: de monnik die zich overgeeft aan het goddelijke, de strijder die zijn leven overgeeft aan een heilig ideaal, de ondernemer die, ongeacht de omstandigheden gewoon voor zijn doel gaat of iemand die alles in handen van iets anders geeft (‘Ach ja, het moest zo zijn’). Wij scholen over de actieve overgave. Het gaat dan vooral om je leven in eigendom te nemen, af te stemmen op jezelf en op de aarde en de kosmos. In het hier en nu gewoon zijn en gaan!

In deze praktische training maak je in de diepte contact met de energie van overgave en vertrouwen en laat je de lading van oude belemmerende ervaringen, emoties en overtuigingen los. Het geeft je rust, gemak, plezier, eigenwaarde en een diep gevoel over wie en wat je bent. En vergeet niet, in periodes dat het nodig is, haal je de training gewoon weer een van de plank. Het is met recht een training voor je leven!

Het trainingspakket bevat:

  • 7 lessen die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.
  • Een aantal in te vullen lijstjes, die bij de training horen en een beknopte algemene reader met uitleg en achtergrondinformatie over het werken met energie.
  • 5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
  • Toegang tot het wekelijks telefonische spreekuur, iedere woensdagochtend van 9.00 – 10.30, vanaf 7 juni 2017, schoolvakanties en reisperiodes uitgezonderd (dit zijn 12/7 t/m 23/8, 11 en 18 oktober 20 en 27 december, 3 januari).
  • Toegang tot het webinar. In de aanloopperiode t/m augustus 2017 zullen we op individuele basis eenmalig  skype contact hebben over vragen. Vanaf september zijn er webinars waarin we oefenen en je vragen beantwoorden. De planning hiervan is medio augustus bekend.
  • Reductie op een uitgebreide reading van ons of van een van onze readers (deze kost nu, als je de training volgt €50).

Introductieles doen of ‘live-‘uitleg over de training

Klik hier voor een mondelinge toelichting en hier voor een introductieles.

Kosten en tijdelijke aanbieding

De kosten voor het hele trainingspakket zijn €280. Echter… Als je je voor 15 juli opgeeft, krijg je direct €75 welkomstkorting. Je betaalt dan dus maar €205.
Zorg je er daarnaast vóór 5 mei 2018 voor twee nieuwe afnemers van een online-training (bijvoorbeeld de Nederlandse of Engelse Tools for a Splendid Life, Overgave en Vertrouwen), dan ontvang je nog eens €50 retour en een gratis deelname aan een van onze excursies!

Hoe gaat het in z’n werk?

Stap 1. Je schrijft je hieronder in en betaalt de training.
Stap 2. Je ontvangt een bevestiging. Wij voegen je gmailadres toe aan de deelnemerslijst voor Youtube, hier kan een paar dagen overheen gaan. Je bent dan geautoriseerd. Let op: je hebt hiervoor een gratis gmail-account nodig.
Stap 3. Je ontvangt een bevestiging van je toegang tot het besloten Youtube kanaal, tezamen met een link naar de eerste les.
Stap 4. Iedere week ontvang je een nieuwe link naar de volgende les.
Stap 5. Erin duiken en oefenen!

Klik hier voor een korte Praktijktraining in overgave en vertrouwen.

Na deze training

We werken in 2017 hard aan nieuw e-learning-aanbod over mooie thema’s. Daarnaast kun je natuurlijk in de 2-jarige opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Dit doe je ‘live’, dus niet online, omdat het leren lezen zonder andere mensen gewoon niet gaat. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.

 

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Overgave en Vertrouwen voor niet-studenten €280,00 Uitverkocht
Overgave en Vertrouwen voor Splendid Studenten €205,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden