Op het kruispunt van hemel, aarde, ziel en persoonlijkheid

Een handleiding voor het leven…

Je leeft in de maatschappij, gaat soms mee in de ‘waan van de dag’. Misschien doe je wel van alles uit wilskracht, of loop je soms leeg. Tegelijk weet je heel goed dat ‘er meer is’. Je dagelijks leven is tenslotte maar een heel klein deel van wat je wezenlijk bent. Hoe zorg je ervoor dat dat ‘meer’ helemaal meedoet en dat je naar believen kunt spelen op het kruispunt tussen hemel, aarde en het dagelijks leven?

In deze korte training onderzoek je hoe jij je op dit kruispunt beweegt en hoe je daar ‘eigendom’ kunt nemen en je deze poort tussen verschillende dimensies kunt schoonmaken. Je neemt daarmee zelf de regie over je leven en je laat je minder leiden door bijvoorbeeld de buitenwereld. Je kijkt naar hoe de balans op het kruispunt in jou is en hoe je die eventueel meer kloppend kunt maken. Zo kijk je naar je doeleinden in de dagelijkse wereld, maar ook of dat voor je ‘ziel’ klopt. Je brengt ze in lijn en maakt meer ruimte voor inspiratie uit je onderbewust. Uiteraard ga je hier ook ‘het gesprek voeren’ tussen ziel en persoonlijkheid.

Je kijkt verder naar je potentieel (wat wil en kan er nog meer geboren of gemanifesteerd worden?) en hoe kun je dat ten volle leven, met vertrouwen en overgave. Misschien kun je je voorstellen dat je dan een stuk effectiever bent, minder leegloopt en waarbij het ook nog eens veel simpeler en leuker en bevredigender is…

En passant herhalen we alle energiegereedschappen, zodat je weer helemaal ‘op stroom’ komt!

Omdat de aarde en de natuur al als vanzelf je blik naar de verticale as en dus naar je inspiratie openen, zal er 1 buitendag op de Veluwe zijn.

Bij deze training doen we een aanbod, je kunt de online-training Overgave en Vertrouwen als ondersteuning doen. Je krijgt op de aanschaf daarvan in combinatie met de opgave voor deze training een korting van €75. Mocht je deze training al in je bezit hebben dan krijg je €75 korting op deze training.

LesdataDonderdagavonden: 23/1, 30/1, 13/2, 20/2, 5/3 van 19.00 - 22.00 en zondag 15/3 van 10.00 - 16.00
TrainerTjeerd Gorter
Kosten €245. Doe je ook de online training Overgave en Vertrouwen, dan ontvang je daarop een korting van €75. Heb je deze al, dan ontvang je op deze cursus een korting van €75
Voor:Iedereen die 'energie kan stromen'.
Locatie van de avondenJan Ligthartlaan 1 in Doorn