Online Training Wijze besluiten nemen

Het vraagt soms moed om je eigen koers te varen

De hele dag door neem je besluiten. Over de kleren die je ’s ochtends aandoet, wanneer je de deur uitgaat, wat je gaat eten, wat je die dag wel en niet gaat doen of welke telefoontjes je wel of niet pleegt.

Besluiten bepalen de acties die je neemt en daarmee de richting van je leven. Vaak neem je beslissingen met je hoofd, met ‘gezond verstand’. Deze zogenaamd rationele besluiten worden op hun beurt echter vaak aangestuurd door onbewuste processen, perspectieven en emoties of door meningen van anderen. Het belang van besluiten is echter te groot om alleen aan je hoofd over te laten.

Zicht op hoe je besluiten neemt, wat hier een rol bij speelt en leren hoe je dit vanuit je eigen heldere, innerlijke kompas kunt doen, maken dat je daadwerkelijk wijze besluiten kunt nemen. Het maakt dat je meer grip krijgt op alles wat je doet en creëert en met meer gemak en vertrouwen je leven leeft.

In deze online training ga je hiermee aan de slag en leer je je innerlijk kompas kennen en nauwkeurig af te stemmen op te nemen beslissingen.

Bij de training inbegrepen is een beknopte syllabus.


Als er teveel mogelijkheden zijn, kan het hoofd het niet meer aan. Tijd dus om je eigen wijze bron aan te spreken…

Aanvullend op de trainingsdag

Je kunt dit onderwerp verder uitdiepen door -tegen gereduceerd tarief- ook de ‘live-dag’ te doen, als hij staat ingepland. Hier wordt de essentie van de training in een intensieve dag geoefend.
Eerstvolgende live-dagen zijn: 29 augustus en 30 september.

Onze tijd snakt naar wijze beslissingen!

De training is voor iedereen die kan ‘energie stromen’.

Aanschaffen

Hieronder kun je je gegevens invoeren en betalen (onder Boeken). Je krijgt dan uiterlijk binnen 2 dagen toegang tot het pakket. Let op, er is tot 30 april een actie. Je moet dan bij het invullen de normale prijs een 0 invoeren bij het aantal dat je bestelt (anders telt het op).

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Online training €70,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden