Nationaal Park Zuid-Kennemerland en Noordzeekust

Waar het land volop in beweging is!

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een prachtig gebied. Wind, zon, zee en zand hebben hier nog vrij spel. Er zijn zelfs gebieden waar duinvorming nog actief en natuurlijk plaatsvindt.

We maken een prachtige rondwandeling door dit fantastisch gebied, door de duinen en langs de zee! We verzamelen in Bezoekerscentrum De Zandwaaier en lopen door de duinen naar de zee. Als het goed weer is kun je hier een duik nemen. Via het strand lopen we uiteindelijk via het zuidelijk deel van het park weer terug.

We staan regelmatig stil en nemen ‘de elementen tot ons’. Losgestroomd, ontspannen en gevuld ga je weer naar huis. Wat ons Levend Land al niet kan doen!!

Bijkomstigheid: de excursieleider stond ooit aan de basis van het plan voor dit Nationaal Park en hij is nieuwsgierig hoe het uitgepakt heeft…

Datum Woensdag 10 juli, verzamelen om 10.00 in Bezoekerscentrum de Zandwaaier. Kom je met de trein dan kijken we of je van Overveen kunt worden afgehaald. Je kunt ook een ov-fiets op Haarlem huren! We zullen een uur of 3-4 wandelen.
ExcursieleidingTjeerd Gorter
Kosten€35. Studenten van de Grote Reis met het volle pakket krijgen hierop 25% korting.
Voor wie?Iedereen
OpgevenHieronder via de site. Splendid Studenten kunnen een mail sturen.
MeenemenKleren aangepast aan het weer. Iets te eten/drinken voor onderweg. We gaan vermoedelijk wel ergens koffie/soep doen, maar geen uitgebreide lunch. Dat haalt de energie wat uit de dag. Als je wilt zwemspullen.

Bij het inschrijven hieronder een optie kiezen en de andere op ‘0’ stellen.

Boeken

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.