Master Conscious People

Voorbij De Grote Reis

De Master Conscious People is een verdiepingsopleiding volgend op de 2-jarige opleiding Conscious People of na een reading- of reading-vervolgopleiding elders. In je voorgaande opleiding heb je veel geleerd over het werken met energie, over je eigen energie, over je eigen plek en over de energiewereld. In de Master ga je hier uiteraard mee verder en ga je verdiepen, zodat je het geleerde steeds meer gaat ‘leven’! Het gebruik van je energie-instrumenten in het leven van alle dag blijft de volle aandacht houden. Je verdiept je eigendom, ervaring en weten over energetische principes. De Master bestaat uit drie blokken, die je in willekeurige volgorde kunt volgen.
Daarnaast is er het Ierland weekeinde en zijn er regelmatig kortere lesseries over het leren lezen van thema’s of om dit gewoon te herhalen. We noemen deze lesserie blok ‘0’.

Blok 0: Lezen van thema’s, 4 lessen

Je leert hierin gericht op vraag te lezen. Je leert de ‘vraag onder de vraag’ te lezen en hoe je met alle ‘leesgereedschappen’ je je reading-landkaart kunt maken en zo je reading kunt opbouwen. Deze lessen zitten ook in blok 1. Als je echter blok 2 of 3 gaat volgen is het handig deze lessen te hebben gedaan. Ook al heb je dit ooit al gedaan, deze lessen zijn ook fijn om alles weer op te frissen. Eerstvolgende data: 17/10, 31/10, 7/11 en 14/11. Kosten €140.

Blok 1 Dromen en verlangens manifesteren

De eerste lessen leer je te lezen op lezen alle mogelijke levensvragen. Je gaat verder met het leren gebruiken van je reading-gereedschapskist.
Kennis maken met je astraal lichaam en met je dromen. Dromen is een kunst… Het brengt je onder andere bij je verlangens. Scholing over je astraal lichaam heeft een direct effect op je dagelijkse vitaliteit en kracht. Je krijgt van daar uit grip op de energetische principes die van belang zijn bij het creëren, manifesteren en het op de grond zetten van je doeleinden.
Eerstvolgende start op vrijdagochtend 11 januari, 2019. Kosten: €640

Blok 2: Systemen

Iedereen maakt deel uit van vele systemen: familie, sportclub, werk, woonplaats, land en zo zijn er talloze systemen te bedenken. Het systeem heeft effect op jou en andersom. In dit blok krijg je inzicht hoe dit werkt. Je gaat hierin ook jouw relatie met verschillende systemen veranderen, zodat het ook in deze tijd voor je klopt. Je leert uiteraard hoe je verschillende systemen kunt lezen, zoals organisaties en familie. Je oefent dit ook in externe readings. We zijn de eerste opleiding in Nederland die het fenomeen Systeem- en Organisatiereading vorm geeft, een inspirerend avontuur langs ongebaande paden.
Eerstvolgende blok: start woensdagavond 21 november t/m 22 mei, in totaal 16 lessen. Kosten: €640. Alle data op een rij: 21/11, 28/11, 12/12, 9/1, 16/1.23/1, 6/2, 13/2, 20/2, 6/3, 13/3, 20/3, 3/4, 10/4, 15/5 em 22/5.

Blok 3: Conscious Portals

Er zijn continu overgangen, tussen leven en dood maar ook in je leven nu: je wordt geboren, je wordt peuter, puber, volwassen man of vrouw, bejaarde en je gaat de poort weer naar buiten (je lichaam). Dit blok gaat over jouw herkomst en bestemming: over jouw zielenreis door de spiraallijn van levens heen, over ‘Zijn’, over karma, over religie en over geboorte, leven en dood en vooral over de overgangen, de poorten tussen verschillende fases tussen levens, maar ook binnen je leven nu.
Dit blok raakt je wezenlijke verbinding met de aarde en de kosmos en jouw stijl van leven, groeien, leren en transformeren. Het brengt daarmee veel wezenlijk eigendom. Je haalt kracht en informatie uit de verschillende tijden van jouw geschiedenis als ziel terug en krijgt alle gelegenheid oeroude thema’s rond te maken en je vrij te maken om iedere keer weer in werkelijke vrijheid nieuwe keuzes te maken. Veranderingen zullen nooit meer hetzelfde gaan…
Er is ook een excursie binnen dit programma. De data van het eerstvolgende blok worden  nog ingevuld. De verwachting is dat dit weer start in 2020.

Blok 4: Landscape-reading, voorjaar 2019

Een nieuw blok van 4 hele dagen. Een hele praktische manier om de verbinding met de aarde en het universum te ervaren is het ‘snappen’ van een landschap. Je leert in dit blok het landschap te lezen, vanuit het kaartbeeld, maar ook vanuit ‘het veld’. Een landschap heeft een natuurlijke laag dat de energetische gesteldheid bepaalt, bepaald door bijvoorbeeld ondergrond, vegetatie, waterstromen, het functioneren van het ecosysteem als geheel en het elektromagnetisch veld. Daarnaast is er het gebruik door de mens. In dit blok leer je de verschillende landschapslagen en landschapselementen te lezen. We zullen zowel landelijke als meer stedelijke gebieden, zoals stadswijken bezoeken en gaan lezen.
Eerstvolgende blok: 23 maart, 11 mei, 29 juni, 7 september 2019. Kosten €320, exclusief reiskosten en maaltijden onderweg. Het is mogelijk dit blok parallel aan de andere blokken te volgen.


Tri-spiral in een steen in Ierland. Als je naar de prehistorische inscripties wereldwijd naast elkaar kijkt, valt op dat de spiraal een terugkerend thema is. Het boeiende is dat er steeds meer onderzoek op wijst dat de spiraal, gebaseerd op het getal phi en de gulden snede aan het basisontwerp van het leven lijkt te staan. In dit blok kijken we naar deze spiraal. We doen dat vanuit het grotere geheel, maar zoomen ook concreet in.

Lang weekeinde naar Ierland over ‘Zijn’


We trekken naar Connemara in het westen van Ierland. De prachtige landschappen, de wind, de oceaan en hier en een aantal prachtige krachtplekken nodigen uit om helemaal te ‘zijn’. Vanaf Dublin rijden we via de magische tombe van Loughcrew naar Letterdyfehouse (http://www.letterdyfehouse.nl), onze prachtige thuisbasis voor deze dagen. We beklimmen de pelgrimsberg de Croagh Patrick, lopen naar St. Patricks Well, varen naar de Aran eilanden en dwalen door Connemara.
Data (voor degenen die blok 1,2 of 3 hebben gedaan): 11 t/m 15 april. Lesgeld €175. De organisatiekosten komen hier nog bij.
Voor de groep die in januari 2019 op vrijdagochtend start organiseren we deze reis wederom in september of oktober.

Let op, als je je hieronder inschrijft moet je de blokken die je niet doet op ‘0’stellen.

Boeken

Datum Ticket Prijs Aantal
Aanbetaling Blok 2 (10%), Systemen €64,00 Uitverkocht
Aanbetaling Blok1 (10%), Dromen en verlangens manifesteren €64,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden