Master Conscious People

Voorbij De Grote Reis

De Master Conscious People is een verdiepingsopleiding volgend op de 2-jarige opleiding Conscious People of na een reading- of reading-vervolgopleiding elders. In je voorgaande opleiding heb je veel geleerd over het werken met energie, over je eigen energie, over je eigen plek en over de energiewereld. In de Master ga je hier uiteraard mee verder en ga je verdiepen, zodat je het geleerde steeds meer gaat ‘leven’! Het gebruik van je energie-instrumenten in het leven van alle dag blijft de volle aandacht houden. Je verdiept je eigendom, ervaring en weten over energetische principes. De Master bestaat uit drie blokken, die je in willekeurige volgorde kunt volgen.
Daarnaast is er het Ierland weekeinde en zijn er regelmatig kortere lesseries over het leren lezen van thema’s of om dit gewoon te herhalen. We noemen deze lesserie blok ‘0’.

Blok 0: Lezen van thema’s, 2 lessen

Je leert hierin gericht op vraag te lezen. Je leert de ‘vraag onder de vraag’ te lezen en hoe je met alle ‘leesgereedschappen’ je je reading-landkaart kunt maken en zo je reading kunt opbouwen. Deze lessen zitten ook in blok 1. Als je echter blok 2 of 3 gaat volgen is het handig deze lessen te hebben gedaan. Ook al heb je dit ooit al gedaan, deze lessen zijn ook fijn om alles weer op te frissen. Op dit moment wordt het blok niet aangeboden. Kosten €70.

Blok 1 Dromen en verlangens manifesteren

De eerste lessen leer je overigens te lezen op lezen alle mogelijke levensvragen. Je gaat verder met het leren gebruiken van je reading-gereedschapskist.
In het vervolg gaat het hier over het komen van droom naar creatie. Kennis maken met je astraal lichaam en met je dromen. Dromen is een kunst… Het brengt je onder andere bij je verlangens. Scholing over je astraal lichaam heeft een direct effect op je dagelijkse vitaliteit en kracht. Je krijgt van daar uit grip op de energetische principes die van belang zijn bij het creëren, manifesteren en het op de grond zetten van je doeleinden.
Kosten: €640. Op dit moment wordt het blok niet aangeboden. .

Blok 2: Systemen

Iedereen maakt deel uit van vele systemen: familie, sportclub, werk, woonplaats, land en zo zijn er talloze systemen te bedenken. Het systeem heeft effect op jou en andersom. In dit blok krijg je inzicht hoe dit werkt. Je gaat hierin ook jouw relatie met verschillende systemen veranderen, zodat het ook in deze tijd voor je klopt. Je leert uiteraard hoe je verschillende systemen kunt lezen, zoals organisaties en familie. Je oefent dit ook in externe readings. We zijn de eerste opleiding in Nederland die het fenomeen Systeem- en Organisatiereading vorm geeft, een inspirerend avontuur langs ongebaande paden.
Kosten: €640. Op dit moment wordt het blok niet aangeboden.

Wel is er een verkorte versie van vier avonden op 12, 19, 26 maart en 9 april. Klik hier.

Blok 3: Conscious Portals

Er zijn continu overgangen, tussen leven en dood maar ook in je leven nu: je wordt geboren, je wordt peuter, puber, volwassen man of vrouw, bejaarde en je gaat de poort weer naar buiten (je lichaam). Dit blok gaat over jouw herkomst en bestemming: over jouw zielenreis door de spiraallijn van levens heen, over ‘Zijn’, over karma, over religie en over geboorte, leven en dood en vooral over de overgangen, de poorten tussen verschillende fases tussen levens, maar ook binnen je leven nu.
Dit blok raakt je wezenlijke verbinding met de aarde en de kosmos en jouw stijl van leven, groeien, leren en transformeren. Het brengt daarmee veel wezenlijk eigendom. Je haalt kracht en informatie uit de verschillende tijden van jouw geschiedenis als ziel terug en krijgt alle gelegenheid oeroude thema’s rond te maken en je vrij te maken om iedere keer weer in werkelijke vrijheid nieuwe keuzes te maken. Veranderingen zullen nooit meer hetzelfde gaan…
Er is ook een excursie binnen dit programma. De data van het eerstvolgende blok worden  nog ingevuld. De verwachting is dat dit weer start in 2020.

Tri-spiral in een steen in Ierland. Als je naar de prehistorische inscripties wereldwijd naast elkaar kijkt, valt op dat de spiraal een terugkerend thema is. Het boeiende is dat er steeds meer onderzoek op wijst dat de spiraal, gebaseerd op het getal phi en de gulden snede aan het basisontwerp van het leven lijkt te staan. In dit blok kijken we naar deze spiraal. We doen dat vanuit het grotere geheel, maar zoomen ook concreet in.

Blok 4: Landscape-reading, voorjaar 2019

Een nieuw blok van 4 hele dagen. Een hele praktische manier om de verbinding met de aarde en het universum te ervaren is het ‘snappen’ van een landschap. Je leert in dit blok het landschap te lezen, vanuit het kaartbeeld, maar ook vanuit ‘het veld’. Een landschap heeft een natuurlijke laag dat de energetische gesteldheid bepaalt, bepaald door bijvoorbeeld ondergrond, vegetatie, waterstromen, het functioneren van het ecosysteem als geheel en het elektromagnetisch veld. Daarnaast is er het gebruik door de mens. In dit blok leer je de verschillende landschapslagen en landschapselementen te lezen. We zullen zowel landelijke als meer stedelijke gebieden, zoals stadswijken bezoeken en gaan lezen. Op dit moment wordt het blok niet aangeboden.
Kosten €320, exclusief reiskosten en maaltijden onderweg.

Blok 5: Periodieke lesavonden

Eens in de 3 á 4 weken is er les voor iedereen die de Grote Reis heeft afgerond of een en ander in de Master heeft gedaan. Doel is de energieflow te blijven voelen en meenemen in je leven en het lezen te blijven oefenen. De thema’s worden per keer bepaald. Je kunt ook zelf onderwerpen en vragen aandragen. Data: 16 maart, 20 april, 18 mei, 22 juni, 13 juli, 14 september, 12 oktober, 16 november, 14 december.

Je kunt je per keer opgeven of een strippenkaart aanschaffen (dan betaal je aanmerkelijk minder per les). 1 les: €37,50, 5-lessenkaart: €165, 10-lessenkaart €300, 14 lessenkaart: €435.

Lang weekeinde naar Ierland over ‘Zijn’


We trekken naar Connemara in het westen van Ierland. De prachtige landschappen, de wind, de oceaan en hier en een aantal prachtige krachtplekken nodigen uit om helemaal te ‘zijn’. Vanaf Dublin rijden we via de magische tombe van Loughcrew naar Letterdyfehouse (http://www.letterdyfehouse.nl), onze prachtige thuisbasis voor deze dagen. We beklimmen de pelgrimsberg de Croagh Patrick, lopen naar St. Patricks Well, varen naar de Aran eilanden en dwalen door Connemara.
Data (voor degenen die blok 1,2 of 3 hebben gedaan): 11 t/m 15 april. Lesgeld €175. De organisatiekosten komen hier nog bij.
Voor de groep die in januari 2019 op vrijdagochtend start organiseren we deze reis wederom in september of oktober.

Inschrijven: stuur een mail naar info@splendid-life.nl. Je krijgt bericht wanneer er voldoende deelnemers zijn. Aansluitend ontvang je een factuur.