Master Conscious People

Voorbij De Grote Reis

Vanaf begin maart bieden we een ‘gloednieuw’ blok over ‘oude kennis’ aan!

De Master Conscious People is een verdiepingsopleiding volgend op de 2-jarige opleiding Conscious People of na een reading- of reading-vervolgopleiding elders. In je voorgaande opleidingen heb je veel geleerd over het werken met energie, over je eigen energie, over je eigen plek en over de energiewereld. In de Master ga je hier uiteraard mee verder en ga je verdiepen, zodat je het geleerde steeds meer gaat ‘leven’! Het gebruik van je energie-instrumenten in het leven van alle dag blijft de volle aandacht houden. Je verdiept je eigendom, ervaring en weten over energetische principes. Op weg naar onvoorwaardelijk ‘Zijn’!

Het jaar was oorspronkelijk verdeeld in twee blokken. Blok 1 en 2 starten respectievelijk in 2019 en in oktober 2018. In maart 2018 starten we met het derde blok. Je kunt de drie blokken in willekeurige volgorde en los of in combinatie met elkaar volgen.

Start 1 maart 2018, blok 3:
Herkomst en bestemming: over jouw zielenreis door de levens heen, over ‘Zijn’, over karma, over religie en over geboorte, leven en dood. Je kijkt naar de poorten tussen de verschillende fases. Het raakt je wezenlijke verbinding met de aarde en de kosmos en het brengt je vooral veel eigendom over jouw ‘levensspiraal’ en jouw manier van zijn. Je haalt kracht en informatie uit verschillende tijden van de/jouw geschiedenis terug. Uiteraard oefen je veel in onderlinge readings en we blijven ook externe readings doen. Op 30 juni is er een excursie rond dit thema. Eerstvolgende start: Woensdagavond 7 maart 2018

Start oktober 2018, blok 2:
Lezen en healen op allerlei levensvragen (anders dan de hierboven genoemde systemen).
Astraal lichaam en je dromen. Het gaat ook over dromen in de betekenis van verlangens. Scholing over je astraal lichaam heeft een direct effect op je dagelijkse vitaliteit en kracht. Je krijgt les over hoe het werkt om vanuit energetische principes te creëren en manifesteren.
Eerstvolgende start: Dinsdagavond 9 januari 2018

Start voorjaar 2019, blok 3:
Systemen (organisaties, familie, landen, etc). Je onderzoekt het effect van systemen op jou en hoe je dit andersom ook kunt hebben. Daarnaast leer je deze systemen te lezen en je oefent dit ook op mensen ‘van buiten’. We zijn de eerste opleiding in Nederland die het fenomeen Systeem- en Organisatiereading vorm geeft, een inspirerend avontuur langs ongebaande paden. Daarnaast is er op dit moment een organisatiereading groep van afgestudeerde marter-studenten die hier vanuit Splendid ‘de markt op gaat’. Eerstvolgende start 29 mei 2018

Praktische gegevens Master

Klik hier voor de Studiegids van de Master.

Data en lestijden blok 1Voorjaar 2019
Data en lestijden blok 2Start eind oktober 2018
Data en lestijden blok 3 Woensdagavond 7/3, 21/3, 28/3, 11/4, 18/4, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6, 20/6, 27/6, 4/7 en na de zomer nog 4x: 5/9, 12/9, 26/9 en 10/10 2018, 19.00 - 22.00. Op 30 juni is er een excursie rond het thema.
Ierlandweekeinde27 september t/m 1 oktober
KostenBlok 1 € 630
Blok 2 € 735
Blok 3 € 735, inclusief excursie 30/6
Lesgeld Ierland (exclusief reis- en organisatiekosten): €175
KortingenVroegboekkorting bij boeking 1 maand voor de eerste les van het betreffende blok: €35 per blok
Ineensbetaalkorting: €35 per blok. Betaal je niet ineens, dan betaal je per maand.
Locatie avondlessenJan Ligthartlaan 1 in Doorn
ExcursiesJe mag als Masterstudent 2 excursies meedoen zonder daarvoor te betalen.
Instapmogelijkheden Je kunt je inschrijven voor het hele jaar (blok 1 en 2) of apart voor het eerste, tweede of derde blok. Je kunt kiezen voor deelname aan het Ierland weekeinde.
Aantal deelnemers8-18
DeelnameNa de Bachelor, een andere readingopleiding, of eerdere blokken die je in de Master hebt gevolgd, of een readingvervolgopleiding
DocentenTjeerd Gorter en Marian van der Spek

In de Master zit een Ierlandweekeinde: 5 dagen over ‘Zijn’ in Connemara, het woeste westen van het prachtige groene Ierland van 27 september t/m 1 oktober 2018. Als je al eerder de Master hebt gedaan maar niet mee kon of gewoon nog een keertje wilt: je bent welkom!
Mogelijk ontwikkelen we in het kader van de Master nog een korte reis naar Bretagne.

Vijf dagen Ierland: Connemara in al zijn pracht!
IMG_4614

Boeken

Dit evenement is uitverkocht.