Master Conscious People

Voorbij De Grote Reis

Vanaf begin maart bieden we een ‘gloednieuw’ blok over ‘oude kennis’ aan: Conscious Portals!

De Master Conscious People is een verdiepingsopleiding volgend op de 2-jarige opleiding Conscious People of na een reading- of reading-vervolgopleiding elders. In je voorgaande opleidingen heb je veel geleerd over het werken met energie, over je eigen energie, over je eigen plek en over de energiewereld. In de Master ga je hier uiteraard mee verder en ga je verdiepen, zodat je het geleerde steeds meer gaat ‘leven’! Het gebruik van je energie-instrumenten in het leven van alle dag blijft de volle aandacht houden. Je verdiept je eigendom, ervaring en weten over energetische principes. Op weg naar onvoorwaardelijk ‘Zijn’!

Het jaar was oorspronkelijk verdeeld in twee blokken. Blok 1 en 2 starten respectievelijk in 2019 en in oktober 2018. In maart 2018 starten we met het derde blok. Je kunt de drie blokken in willekeurige volgorde en los of in combinatie met elkaar volgen.

Start 7 maart 2018, blok 3: Conscious Portals!

Dit Masterblok gaat over jouw herkomst en bestemming: over jouw zielenreis door de spiraallijn van levens heen, over ‘Zijn’, over karma, over religie en over geboorte, leven en dood en vooral over de overgangen, de poorten tussen verschillende fases.

Als je naar de prehistorische inscripties wereldwijd naast elkaar kijkt, valt op dat de spiraal een terugkerend thema is. Het boeiende is dat er steeds meer onderzoek op wijst dat de spiraal, gebaseerd op het getal phi en de gulden snede aan het basisontwerp van het leven lijkt te staan. In dit blok kijken we naar deze spiraal. We doen dat vanuit het grotere geheel, maar zoomen ook concreet in.


Een Tri-Spiral in Ierland

Er zijn continu overgangen, tussen leven en dood maar ook in je leven nu: je wordt geboren, je wordt peuter, puber, volwassen man of vrouw, bejaarde en je gaat de poort weer naar buiten (je lichaam). Hoe werkt dit? Wat neem je door iedere poort mee van vorige levens of periodes? Hoe werkt karma? Wat is daar nog van belang en hoe stap je eigenlijk door een poort? Wat is jouw stijl daarin? En wat wil je daarin bijstellen?

Dit blok raakt je wezenlijke verbinding met de aarde en de kosmos en jouw stijl van leven, groeien, leren en transformeren. Het brengt daarmee veel wezenlijk eigendom. Je haalt kracht en informatie uit de verschillende tijden van jouw geschiedenis als ziel terug en krijgt alle gelegenheid oeroude thema’s rond te maken en je vrij te maken om iedere keer weer in werkelijke vrijheid nieuwe keuzes te maken. Veranderingen zullen nooit meer hetzelfde gaan…

Uiteraard oefen je tijdens de lessen veel in onderlinge readings (vorige levens, leven en dood, geboorte en over veranderingen) en healings, waarbij je je leesvaardigheid weer behoorlijk verdiept. We blijven regelmatig trouwens ook externe readings doen.

Op 30 juni is er een excursie rond het thema van dit blok.

Door de poort! Wat laat je achter, hoe neem je het besluit? Wat is er nog niet op z’n plek gevallen.

Start oktober 2018, blok 2:
Systemen (organisaties, familie, landen, etc). Je onderzoekt het effect van systemen op jou en hoe je dit andersom ook kunt hebben. Daarnaast leer je deze systemen te lezen en je oefent dit ook op mensen ‘van buiten’. We zijn de eerste opleiding in Nederland die het fenomeen Systeem- en Organisatiereading vorm geeft, een inspirerend avontuur langs ongebaande paden. Daarnaast is er op dit moment een organisatiereading groep van afgestudeerde marter-studenten die hier vanuit Splendid ‘de markt op gaat’.

Start voorjaar 2019, blok 1
Lezen en healen op allerlei levensvragen (anders dan de hierboven genoemde systemen).
Astraal lichaam en je dromen. Het gaat ook over dromen in de betekenis van verlangens. Scholing over je astraal lichaam heeft een direct effect op je dagelijkse vitaliteit en kracht. Je krijgt les over hoe het werkt om vanuit energetische principes te creëren en manifesteren.

Praktische gegevens Master

Klik hier voor de Studiegids van de Master.

Data en lestijden blok 1Voorjaar 2019
Data en lestijden blok 2Start eind oktober 2018
Data en lestijden blok 3 Woensdagavond 7/3, 21/3, 28/3, 11/4, 18/4, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6, 20/6, 27/6, 4/7 en na de zomer nog 4x: 5/9, 12/9, 26/9 en 10/10 2018, 19.00 - 22.00. Op 30 juni is er een excursie rond het thema.
Ierlandweekeinde27 september t/m 1 oktober
KostenBlok 1 € 630
Blok 2 € 735
Blok 3 € 735, inclusief excursie 30/6
Lesgeld Ierland (exclusief reis- en organisatiekosten): €175
KortingenVroegboekkorting bij boeking 1 maand voor de eerste les van het betreffende blok: €35 per blok
Ineensbetaalkorting: €35 per blok. Betaal je niet ineens, dan betaal je per maand.
Locatie avondlessenJan Ligthartlaan 1 in Doorn
ExcursiesJe mag als Masterstudent 2 excursies meedoen zonder daarvoor te betalen.
Instapmogelijkheden Je kunt je inschrijven voor het hele jaar (blok 1 en 2) of apart voor het eerste, tweede of derde blok. Je kunt kiezen voor deelname aan het Ierland weekeinde.
Aantal deelnemers8-18
DeelnameNa de Bachelor, een andere readingopleiding, of eerdere blokken die je in de Master hebt gevolgd, of een readingvervolgopleiding
DocentenTjeerd Gorter en Marian van der Spek

In de Master zit een Ierlandweekeinde: 5 dagen over ‘Zijn’ in Connemara, het woeste westen van het prachtige groene Ierland van 27 september t/m 1 oktober 2018. Als je al eerder de Master hebt gedaan maar niet mee kon of gewoon nog een keertje wilt: je bent welkom!
Mogelijk ontwikkelen we in het kader van de Master nog een korte reis naar Bretagne. Informatie hierover volgt.

Vijf dagen Ierland: Connemara in al zijn pracht!
IMG_4614