Krachtplekken van Vlaanderen

Let op: Deze excursie zal worden verplaatst, vanweg de inreisproblemen in Vlaanderen

 

Een dagexcursie om de puntjes op de ‘i’ voor de herfst te zetten

Vlaanderen heeft vele bijzondere en verrassend krachtige energieplekken. De levensenergie van de aarde stroomt hier ‘dicht onder de oppervlakte’ en de pareltjes rijgen zich aaneen.

We starten bij een dolmen in het Kluisbos en bezoeken daar ook De Liefdesbron. In dit bos nemen we de tijd voor de ‘warming-up’. Vervolgens rijden we door naar de Sint-Hermesbasiliek in Ronse met een unieke crypte, een oud bedevaartcentrum. De Muur van Geraardsbergen, bekend van vele wielerkoersen, is het volgende punt en met name de Kapel op de Oudenberg. Een wel heel bijzondere energieplek…

Op iedere plaats staan we uitgebreid stil en doorvoelen de essentie van de energieplek en wat voor jou de uitnodiging van deze plek is.

Klik hier voor een uitleg, opgenomen voor de tweedaagse excursie van vorig jaar op de Oudenberg, ofwel de Muur van Geraardsbergen.

Praktische gegevens

Datum en tijd: Zaterdag 10 oktober van 10.00 tot tot ongeveerd 17.30

Excursieleider: Tjeerd Gorter

Reis er naar toe en ter plaatse: We reizen zoveel mogelijk gezamenlijk in eigen auto’s. De kosten worden gedeeld. We verzamelen om 10.00 in het Recreatieoord Kluisbos, Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen, België

Lesgeld: €40

Meenemen: Kleding aangepast aan het weer, iets te eten en drinken. We onderweg ook wel ergens koffie, thee en iets simpels, maar geen uitgebreide maaltijd.

Voor wie: Voor iedereen die het leuk vindt krachtplaatsen te bezoeken en deze te ervaren. Op elke plek worden energetische ‘ervaar-oefeningen’ gedaan. Reizen zal hierna nooit meer het zelfde zijn!

Inschrijven: Via de link hieronder. Voor de studenten van De Grote Reis geldt een korting. Deze kunnen zich per mail opgeven.