Het Solsche Gat

Excursie voor mannen

De Veluwe behoort tot de oudst bewoonde delen van het land. Dat maakt het altijd interessant, omdat dat de kans geeft veel tegen te komen. We doen deze excursie twee gebieden aan. We gaan in de ochtend naar het Solsche Gat bij Putten. Het Solsche gat is een oude leemkuil (een doodijsgat), omringd door een aantal legendes. Die combinatie maakt dat we eigenlijk al weten dat hier iets te beleven valt. Ook wandelen we naar de Toverberg, ook een krachtplek. Al lopend passeren we een aantal grafheuvels.

Het is een dag om de Veluwe op een mogelijk nieuwe manier te leren kennen, maar ook een dag waarin je alle ruimte hebt antwoorden op allerlei vragen te krijgen of om gewoon ‘te zijn’. Een kwaliteit waarin dit bosgebied ook expert is.

Deze dag maakt deel uit van het Splendid Mannenjaar en is ook voor andere mannen toegankelijk! Sterker nog, erg welkom!

Datum

13 juni van 10.30 – ca 16.30

Gids

Tjeerd Gorter

Tips en overige informatie

Pas je kleding aan op het weer. Neem iets te eten of drinken mee. We drinken zeker ergens koffie of thee en eventueel eten we iets kleins. We lunchen echter niet uitgebreid.

Verzamelen

We verzamelen bij de koffie bij restaurant Het Boshuis, Sprielderweg 205 in Drie (postcode 3852 MK Ermelo) bij de koffie.

Kosten

Voor mannen van buiten het programma €35

Inschrijven

Schrijf je hieronder in via de site en stuur een mail aan info@splendid-life.nl. Geef bij je inschrijving aan of je een auto tot je beschikking hebt en of je ruimte hebt voor meerijders.