Kennismakingsbijeenkomst Bewustzijn, Energie, Organisatie en Werk

Kennismakingsbijeenkomst maandagavond 26 oktober, 19.00 – 22.00

Een organisatie is een dynamisch geheel. Een bundeling van (verschillende) mensen, doelen, wensen en verlangens. Wat doet deze wervelende mix aan energieën en doelen met de organisatie en de mensen die er werken of mee te maken hebben? Waarom lukt het bepaalde doelen – makkelijk – te halen en andere juist niet? Wat is ervoor nodig om – jouw persoonlijke – doelen wél te gaan halen?
Vaak worden antwoorden op dit soort vragen vanuit ‘het hoofd’ gezocht. Onze ervaring is dat vrijwel iedereen vanuit zijn of haar intuïtie deze antwoorden eigenlijk al heel goed weet. Maar niet iedereen kan meer zo goed bij die intuïtie. In deze workshop staat het weer kennis maken met onze intuïtie centraal. Het hoofd schakelen we zoveel mogelijk uit.

Benieuwd wat getrainde intuïtie, energie en bewustzijn voor jou, je werk en organisatie kunnen betekenen? Geef je dan hieronder op voor deze verrassende avond.

Programma:

19.00 Ontvangst en welkom
19.30 Warming up: Oefening energie en werk
20.00 Readings
22.00 Afsluiting
Locatie: Parklaan 6, Doorn, kosten €25

We doen ook organisatiereadings, leiderschapsreizen en trainingen. En: we faciliteren projecten en processen door met jou en je team naar buiten te gaan en rondom jouw vraag te werken aan resultaat. Het gericht buiten zijn is, mits bewust ingezet, een bijzonder krachtig transformatiemiddel.

Suzanne Meinen, Tjeerd Gorter  Niels Götz, Martine Jetten, Martin van der Lee