Healingreis naar de piramides van Bosnië

9 mei t/m 15 mei 2020

In 2005 werd in Bosnië een spectaculaire ontdekking gedaan. Volkomen overgroeide heuvels bleken piramides te zijn. Volgens schattingen zou het gaan om bouwwerken van mogelijk meer dan 30.000 jaar oud. Het gaat om een gigantisch complex van meerdere piramides, waaronder grote netwerken van tunnels zijn gevonden. Nog steeds worden nieuwe tunnels opgegraven.

Dit alles werpt een spectaculair nieuw licht op onze geschiedenis. Hoog tijd om dit te onderzoeken!

Van 9 t/m 15 mei reizen we hierheen. In totaal besteden we drie hele dagen bij de piramides. Iedere dag zullen we in de healing-ruimte in de tunnel te vinden zijn. Daarnaast bezoeken we steeds de verschillende piramides, snuiven de energie op en bezoeken ook nabijgelegen plekken, zoals een site met enorme stenen bollen. Zijn deze op natuurlijke wijze ontstaan of niet? We gaan het onderzoeken.

In de week gaan we ook 2 dagen op reis naar het zuiden. Hier reizen we naar de bouwwerken van Daorson, bezoeken we het Dervish House waar een ondergrondse rivier bovengronds komt en uiteraard genieten we van de enorme watervallen van Kravici. Waar we kunnen reizen we ook nog langs een enkele van de necropolissen die het land rijk is!

We eindigen de week weer bij de piramides om de energie hier nog een keer in te ademen en door te laten dringen!

Ontdek je mee?

Het programma
9 mei: heen reis Amsterdam – Sarajevo met Air Serbia. Eerste bezoek aan de tunnels.
10 en 11 mei: Onderzoeken van het piramide-gebied.
12 en 13 mei: Reizen naar het zuiden, naar de ruïnes van Daorson, de watervallen van Kravici en The Dervish House
14 mei: Piramides revisited
15 mei: Afronden bij de piramides en terugreis

Data9 t/m 15 mei 2020
Reisleider en trainer
Assistent
Tjeerd Gorter
Christel van Dijk
Hoe reizen we?We reizen in een busje eventueel aangevuld met een extra auto (zie hieronder). We slapen 5 nachten in een hotel nabij de piramides. Tijdens de rondreis naar het zuiden overnachten we in een hotel in die regio .
KostenKosten: €825
Bijdrage Calamiteitenfonds: €2,50

De kosten zijn inclusief de begeleiding, overnachtingen en ontbijt, toegangen, vervoer ter plaatse, bijdrage HT wandelreizen en exclusief vlucht, lunch en avondeten. De vlucht boek en betaal je zelf, nadat het ja-woord voor de reis is gegeven. De prijs is op basis van overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer, dan betaal je in totaal €60 meer.
InschrijvenStuur een mail aan info@splendid-life.nl. Inschrijving gaat op volgorde van inschrijving! Je krijgt, als de reis definitief doorgaat, later nog een formele inschrijvingslink bij HT. Geef bij je inschrijving aan of je een 1-persoons kamer wilt of dat je graag een 2-persoonskamer wilt delen.