Deventer

Op zoek naar het DNA van een oude Hanzestad

Deventer is een prachtige stad, in eerste instantie gebouwd op oude rivierduinen. We wandelen deze dag door de stad, maar beginnen aan de overkant van de IJssel met zicht op het prachtige stadsprofiel. Vandaar nemen we het pontje en bezoeken onder andere de Lebuinuskerk met zijn bijzondere crypte, die bij hoog water gewoon onder water staat. Via een hofjes, een plek gewoon op straat waar met het oog niets is te zien, maar wel iets is te voelen, lopen we naar de hoger gelegen Bergkerk.

Op alle plekken staan we stil, ervaren we de energie en krijgen zo een gevoel over de essentie van deze stad.

Datum Woensdag 10 oktober van 10.30 - 15.30
ReisleiderTjeerd Gorter
Kosten€35 voor niet-studenten. Voor studenten van Splendid (met het volledige Grote Reis of Master-pakket) hoort het bij de opleiding. Bijkomende kosten ter plaatse: retour pontje en lunch/koffie
MeenemenIets te eten voor onderweg. We doen wel ergens soep maar geen uitgebreide maaltijd.
Voor wie?Voor iedereen, ervaren en niet ervaren met 'energie-stromen'. Het is een mooie manier om kennis te maken met onze manier van werken.
Gids van de dagTjeerd Gorter. Tjeerd is van origine fysisch geograaf en daarnaast alweer vele jaren Trainer Bewustzijns-ontwikkeling, reader en reisleider.
En verderDaarnaast kun je als je dat wilt (niets verplicht of hoe dan ook nodig) denken aan een zitkussentje, zonnebrand, eventueel regenkleren, verrekijker en wichelroede. Verder is het natuurlijk handig als je prettige schoenen aandoet.

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Inschrijving (niet-Splendid student) €35,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden