Gratis readings door onze Splendid Studenten

Onze readers voor je klaar!

Onze readers zitten voor je klaar om je een uitgebreide reading te geven. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat is een reading? Soms kom je zelf niet helemaal uit je vragen, of wil je gewoon iets weten over het hoe en waarom van een situatie. Een reading is een gerichte, neutrale en intuïtieve waarneming waarbij op jou en je vragen wordt afgestemd. Je kunt kiezen uit twee typen readings.

De studenten van de tweejarige opleiding De Grote Reis doen op een aantal dinsdagavonden een uitgebreide reading. Ze lezen “je roos” waarin je stappen in je leven worden beschreven. Daarna wordt dit uitgediept aan de hand van je chakra’s. Vervolgens kun je nog een vraag stellen. Aan het eind van een reading krijg je ook een healing, dit is het in balans helpen brengen van jou en je energie.

De studenten van het blok Organisatiereading zitten op 9 april voor je klaar om een organisatie/werkreading voor je te doen. Ze lezen ook eerst “je roos”, waarna je een vraag over werk en organisatie kunt stellen. Je wordt hierop uitgebreid gelezen.

Opgeven: Je kunt je opgeven voor een reading door te mailen naar info@splendid-life.nl.

Het volledige overzicht van de reading-gelegenheden is:
Dinsdagavond, uitgebreide Reading: 18/2, 31/3, 21/4, 26/5, 30/6. 15/9, 13/10, 10/11, 24/11. Tijd: 20.15 – 22.00
Donderdagavond Organisatie/werkreading: 9/4. Tijd: 20.15 – 22.00

Je kunt ook persoonlijk met Marian of Tjeerd een afspraak maken voor een reading. Hier zijn, anders dan bij de studentenreadings, wel kosten aan verbonden.

Meer informatie en/of een afspraak maken? Mail info@splendid-life.nl of lees meer op www.splendid-life.nl.
Mail info@splendid-life.nl of lees meer op www.splendid-life.nl.