Gratis readings door onze Splendid Studenten

Onze readers voor je klaar!

Onze readers zitten voor je klaar om je een uitgebreide reading te geven. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat is een reading? Soms kom je zelf niet helemaal uit je vragen, of wil je gewoon iets weten over het hoe en waarom van een situatie. Een reading is een gerichte, neutrale en intuïtieve waarneming waarbij op jou en je vragen wordt afgestemd. Op deze avond kun je kiezen uit twee typen readings.

De studenten van de tweejarige opleiding lezen “je roos” waarin je stappen in je leven worden beschreven. Daarna wordt dit uitgediept aan de hand van je chakra’s, daarna kun je nog een vraag stellen. Aan het eind van een reading krijg je ook een healing, dit is het in balans helpen brengen van jou en je energie.

De studenten van de Master lezen ook “je roos”, waarna je een vraag kunt stellen. Daarnaast lezen zij systemen en jouw verhouding daartoe (organisatie en familie bijvoorbeeld). Je wordt hierop uitgebreid gelezen.

Je kunt je opgeven door te mailen naar info@splendid-life.nl.

Het volledige overzicht van de reading-gelegenheden is:

Dinsdagavond, 20.15 – 22.00: 3 oktober, 31 oktober en 21 november.

Woensdagavond (organisatie-, familie- en andere systeemreadings en op een gerichte vraag), 20.15 – 22.00: 4 oktober, 1 november, 29 november

Vrijdagochtend, 10.45 – 12.30: 13 oktober, 10 november, 8 december

Je kunt ook persoonlijk met Marian of Tjeerd een afspraak maken voor een reading. Hier zijn anders dan bij de studentenreadings wel kosten aan verbonden.

Meer informatie en/of een afspraak maken? Mail info@splendid-life.nl of lees meer op www.splendid-life.nl.