Engeland (opleiding De Grote Reis)

Deze reis is alleen voor de opleidingsgroep De Grote Reis, gestart op 15 januari 2019

We gaan van 12 – 16 september op reis! We gaan naar Engeland en bezoeken daar Avebury, Glastonbury en Stonehenge. We maken ook een uitstapje naar Dartmoor met prachtige plekjes als Whistmans Wood, de Merryvale Stonerows en Lydford Gorge. Het precieze dagprogramma volgt later. We gaan veel energie stromen bij de plekken, waar een schat aan weten en kennis is te ervaren. We gaan 5 dagen weg, maar het gaat als een lange, prachtige reis voelen… Het is een reis waarvan het zomaar zou kunnen dat je er nog jaren van gaat nagenieten!! In de les voorafgaande aan de reis gaan we uitgebreid in op het gebied, de reis en op je doeleinden.

We slapen in Spindlewood lodges, www.spindlewoodlodges.co.uk. De lodges zijn geschikt voor 3 personen. Er is een eenpersoonskamer (of eigenlijk met een dubbel bed, dus als je partners bent…) en een tweede kamer met 2 bedden. We kunnen in de huisjes koken en alles doen wat we willen.

De kosten. De organisatie-kosten voor de huisjes, de organisatie, de HT garanties en de toegangen zijn €395. Deze kosten zijn exclusief de vlucht en de autohuur en op basis van 3 personen per huisje (Bestaande uit een 2- persoonskamer met 2 aparte bedden en een eenpersoonskamer. Mocht je expliciet een huisje met z’n 2-en willen (dus zeker zijn van een kamer voor jezelf) dan komt er een toeslag van €70 bij. Dit kun je aan ons melden, wanneer je je inschrijft.
De autohuur regelen we later. Hou reken met ongeveer €100 plus/min €25. De vlucht kan voor ongeveer €100 en de maaltijden zullen deels in de huisjes en deels onderweg zijn.

Opgeven voor de reis
Hoewel de opleiding bij de reis hoort en we er dus vanuit gaan dat je meegaat, willen we je toch vragen formeel op te geven. Dit gaat als volgt.
We werken samen met HT wandelreizen en zijn via hun bij de ANVR en het Calamiteitenfonds aangesloten. Dit betekent dat je je formeel bij hun gaat opgeven en dat de betaling ook via dit bureau loopt. Je kunt je opgave definitief maken door een link in te vullen. Deze wordt je nog apart gegeven.
De betaling van het organisatiegeld loopt geheel via HT.
Het is belangrijk je vóór 1 april 2019 op te geven, in verband met de opties op de huisjes.