Doelen, intenties en hartenwensen 2018

Doelen, intenties en hartenwensen voor 2018

Twee gekoppelde online lessen op donderdagavond 7 en 14 december, 19.30 – 21.00

Het nieuwe jaar komt eraan! Tijd om 2017 op gepaste wijze los te laten en je voor te bereiden op nieuwe avonturen. We beginnen op donderdagavond 7 december met een energetische terugblik op het oude jaar. Welke losse eindjes zijn er nog? Wat wil je graag afronden of op z’n plek laten vallen? Je gaat ook je energie uit 2017 verzamelen. Op 14 december is het dan tijd om te kijken naar jouw doeleinden, intenties en hartenwensen voor 2018. Waar wil je ‘voor gaan’? Met welke intentie ga je het nieuwe jaar in? Wat zijn hier ‘je beren op de weg’ en hoe maak je je pad helemaal klaar? Je gaat de nodige doelenrozen schoonmaken en 2018 in de verf zetten.

Opgeruimd en geïnspireerd en wellicht met plezier en genegenheid stap je het nieuwe jaar in!

Optie: Laat een korte skype-reading doen over je stappen die je in 2017 hebt gezet en over je intentie/hartenwens voor de komende tijd.

 
Technische voorbereiding: we werken met Google Hangouts. Dit zijn de technische acties die je moet doen.

  1. Download de gratis Google Hangout plugin. Klik hier.
  2. Zorg ervoor dat je een Google Account hebt. Deze heb je bijvoorbeeld al zeker als je een gmail-adres hebt. Of zorg ervoor dat je ‘reguliere’ mailadres gekoppeld is aan je Google Account.
  3. Nadat je je hebt ingeschreven voor deze livestream les(sen), krijg je per keer een uitnodiging met een persoonlijke link naar de Hangoutafspraak. Klik een paar minuten van tevoren op de Hangout en je bent erbij!
  4. Het is fijn om een koptelefoon of oortjes te gebruiken. De afleiding is dan het minste. Het kan uiteraard ook zonder.

Als je problemen bij de opstart van de Google Hangouts hebt, geef het door! We kijken dan even met je mee.

Trainer: Tjeerd Gorter

Datum en tijd: Twee donderdagavonden via Google Hangout van 19.30 – 21.00, als je je opgeeft krijg je te horen hoe dit in z’n werk gaat.

Kosten: €45 Leslocatie voor de twee sessies samen, voor Splendid studenten: €35

Optie Skype-reading: Deze duurt ongeveer een half uur. Kosten €25. Maak een afspraak via de mail. De readings plannen we overdag en doordeweeks tussen 4 en 17 december.

Inschrijven: Je kunt je hieronder inschrijven. Voor de reading kun je de afspraak maken via de mail: tjeerd@splendid-life.nl.