Doelen en intenties voor 2019

Als je weet waar je heen gaat, heb je alle ruimte je onderweg te verwonderen!

Het nieuwe jaar komt eraan! Tijd om 2018 op gepaste wijze los te laten en je voor te bereiden op nieuwe avonturen. We beginnen deze dag met het ‘energetisch terugblikken‘ op het oude jaar. Welke losse eindjes zijn er nog? Wat wil je graag afronden of op z’n plek laten vallen? Je gaat ook je energie uit 2018 verzamelen. Daarna is het tijd om te kijken naar jouw doeleinden, intenties en hartenwensen voor 2019. Waar wil je ‘voor gaan’? Met welke intentie ga je het nieuwe jaar in? Wat zijn hier ‘je beren op de weg’ en hoe maak je je pad helemaal klaar? Je gaat de nodige doelenrozen schoonmaken en 2019 in de verf zetten.

Opgeruimd en geïnspireerd en wellicht met plezier en genegenheid stap je het nieuwe jaar in!

Optie: Laat een korte skype-reading doen over je stappen die je in 2018 hebt gezet en over je intenties en hartenwensen voor de komende tijd.

Praktische gegevens

LeraarTjeerd Gorter
Datum en tijdZaterdag 15 december van 11.00 tot ongeveer 16.00. Neem ’n broodje mee!
Kosten€45
LeslocatieJan Ligthartlaan 1 in Doorn
Optie Skype-readingDeze duurt ongeveer een half uur. Doe je deze in combinatie met de dag, dan betaal je maar €10 voor de reading. Doe je niet mee aan de dag, maar wil je toch deze korte reading, dan betaal je tot 21 december €25. Maak een afspraak via de mail. De readings plannen we overdag en doordeweeks in tussen 5 en 18 december.
InschrijvenVoor de dag: via de link hieronder. Voor de reading: mail naar tjeerd@splendid-life.nl