Digitale wereld en energie

Bewustzijn brengen in je omgang met de digitale wereld!

Een Splendid Day op 24 september

Hoe vaak grijp jij naar je telefoon, check je je mail of stuur je nog even een ‘appje’? Hoe is de grens tussen de wereld en jij?

Nog geen 20 jaar geleden was mobiel bellen in de trein een uitzondering, was de mail net in opkomst en bestonden twitter en facebook nog niet. De snelheid, waarmee onze wereld, de informatievoorziening en communicatie aan het veranderen is, is groot. Het geeft ongekende mogelijkheden en tegelijk zijn er vele valkuilen. Tijd om hier eens naar te kijken vanuit het oogpunt van bewustzijn, vitaliteit en energie.

Waar ga je naar kijken?

Internet, hoe zit het in elkaar? We gaan simpelweg in de energie schouwen. Hoe begon het internet en de vergroting van de rol van de digitale wereld? Wat was de oorspronkelijke bedoeling? Hoe is dit in de loop der jaren geëvolueerd? “Van wie” is het internet eigenlijk en wie bestuurt de informatiestromen?

Jij en de digitale wereld: hoeveel van je tijd en energie gaat er in het gebruik internet zitten? Hoe vaak grijp jij of een van je gezinsleden naar de telefoon? Waar werkt het vóór je en waar loop je leeg? Wat doet dit met je energie? Waar en hoe leidt het af van jezelf en waarom trekt het zo? Hoe onderscheid je wat belangrijk is en wat niet?

Je oefent een aantal praktische en energetische handvatten om de digitale wereld in dienst van jou te laten staan en om er minder energie aan te verliezen.

Datum en tijd24 september van 10.30 - 15.30
Kosten€50 en voor studenten van onze opleidingen €35
Voor wie?Voor iedereen die kan gronden en energie stromen
Leraar Tjeerd Gorter of Marian van der Spek
OpgaveVia de website