Deventer, prachtige Hanzestad aan de IJssel

Op zoek naar het DNA!

Deze dag wandelen we door het centrum van de stad langs een aantal energy-hotspots. We beginnen aan de overkant van de IJssel, daarna varen we weer terug met het pontje. Vervolgens doen we de Lebuinuskerk met z’n crypte aan. Verder staan de Bergkerk, een hofje en een mysterieuze plek op de parkeerplaats voor de Lebuinusker op het programma.

 

Datum Woensdag 6 maart 10.30 - 15.30. We verzamelen tussen 10.15 en 10.30 in het Sandton IJsselhotel bij de koffie (aan de overkant van het stadscentrum, je komt ervanuit de stad met het pontje).
ReisleiderTjeerd Gorter
Kosten€35. Bijkomende kosten ter plaatse: retour pontje en lunch/koffie
MeenemenIets te eten voor onderweg. We doen wel ergens soep maar geen uitgebreide maaltijd.
Voor wie?Voor iedereen, ervaren en niet ervaren met 'energie-stromen'. Het is een mooie manier om kennis te maken met onze manier van werken.
Gids van de dagTjeerd Gorter. Tjeerd is van origine fysisch geograaf en daarnaast alweer vele jaren Trainer Bewustzijns-ontwikkeling, reader en reisleider.
En verderDaarnaast kun je als je dat wilt (niets verplicht of hoe dan ook nodig) denken aan een zitkussentje, zonnebrand, eventueel regenkleren, verrekijker en wichelroede. Verder is het natuurlijk handig als je prettige schoenen aandoet.