De Vulkaan Eifel

Een reis voor mannen

Het einde van de laatste ijstijd ging wereldwijd met veel natuurgeweld gepaard, waarschijnlijk ten gevolge van een aantal meteorietinslagen. De hele aarde was ‘in rep en roer’. In de Eiffel barstten vulkanen uit. De kraters en de maaren getuigen hier nog van. Het is een prachtig gebied. We gaan hier een weekeind lang wandelen, genieten, maar ook zeker resoneren op de vurige, vulkanische ondergrond.

Let op!

Deze reis is zowel onderdeel van het Mannenjaar als open voor inschrijving van mannen die het jaar niet volgen. Ben je man en wil je mee? Stuur een mail aan info@splendid-life.nl

Data
15 t/m 18 oktober

Het programma
Het gaat om drie prachtige wandeldagen. Informatie volgt.

Reisleiding Tjeerd Gorter

Hoe reizen we?
Met eigen vervoer en in overleg vanuit Nederland.

De accommodatie
We slapen in tweepersoonskamers in een hostel in Gerolstein in tweepersoonskamers. Indien beschikbaar kun je ook een eenpersoonskamer boeken tegen een meerprijs.

Aantal deelnemers 8-14

Kosten
Reis- en organisatiekosten: Volgt
Bijdrage Calamiteitenfonds: €2,50
De kosten zijn inclusief de begeleiding, overnachtingen en ontbijt en toegangen, bijdrage HT wandelreizen en exclusief de reis naar de Eifel toe,  lunch en avondeten. Het vervoer regelen we in overleg.

De prijs is op basis van overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer, dan betaal je in totaal €60 meer.

Aantal deelnemers 8-14

Inschrijven

Stuur een mail aan info@splendid-life.nl. Inschrijving gaat op volgorde van inschrijving. Je krijgt, als de reis definitief doorgaat, later nog een formele inschrijvingslink bij HT-Wandelreizen. Geef bij je inschrijving aan of je een eenpersoons kamer wilt of dat je een 2-persoonskamer wilt delen.