De Tafelbergen van het Gooi

Dichtbij huis zijn soms zomaar geheimen te vinden. Dit geldt zeker voor de tafelbergen op de noordwestelijke Utrechtse Heuvelrug. Niemand weet eigenlijk waarom en wanneer precies deze merkwaardige en kunstmatige heuvels zijn gecreëerd. Aan ons om het antwoord dan gewoon maar te voelen! En… een mooi moment om hier tijdens de lente-equinox te staan!

We starten bij en op De Tafelberg bij Blaricum. Hier concentreren we ons uiteraard op de kwaliteit van de energie van de Tafelberg zelf, maar ook op de energie van de lente-equinox, die zoals gezegd, precies op dat moment is.

Vervolgens wandelen we naar de Trapjesberg en de Woensberg en vandaar weer terug naar De Tafelberg. We komen zomaar ook wat oude goden tegen: Woensberg komt van Wodan! Je kijkt deze dag ook naar hoe het met je doeleinden is en met datgene wat je ‘boven de grond’ wilt brengen. We resoneren de hele dag op de energie om hier ruimte voor te maken en eventueel zaken in jezelf bij te stellen. Een dag vol voelen, ervaren en genieten in het Nederlandse veld!

Je kunt je hieronder opgeven. Studenten van Splendid kunnen zich opgeven door een mail te sturen.

Datum en tijdWoensdag 21 maart van 10.00 - 15.00
VerzamelplaatsRestaurant de Tafelberg nabij Blaricum
GidsTjeerd Gorter
Kosten€35 voor Niet-Splendid-studenten. Je kunt je hieronder opgeven voor deze mooie buitendag!
MeenemenIets te eten en drinken voor onderweg

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden