De Isterberg en Twente

Nederland is prachtig…! Je realiseert je dat nog eens extra goed als je door het uiterst gevarieerde stuwwallenlandschap van Twente reist, met z’n bronnen, de vele beekjes, oeroude bomen, kerkjes, heuvels en waar oeroude volksverhalen nog zeer levend zijn. Het landschap en de mens zijn hier nauw verweven en dat is zeer voelbaar. Reden genoeg voor een dag in het veld om dit rijke gebied op een bijzondere manier te verkennen!


Grafheuvels bij Vasse

We beginnen overigens net over de grens, net ten noorden van Bad Bentheim op de Isterberg. De hier dagzomende zandstenen kliffen zijn de oude Noordzeekust van zo’n 70 miljoen jaar geleden. Daarna rijden we door naar de Tankenberg, de bronnen en de grafheuvels bij Vasse en tot slot de Kroezeboom bij Fleringen (een 400 jaar oude, levende eik. Op alle plekken gaan we gezamenlijk concentreren op de energie van iedere plek en onderzoeken we hoe die voor ieder van ons persoonlijk doorwerkt.


Op de Isterberg

Praktisch
Datum: Donderdag 29 oktober van 10.00 tot ongeveer 17.00.
Kosten: €40, exclusief lunch of koffie (zie onder ‘Meenemen’).
Deelname: Voor iedereen
Leraar/reisleider: Tjeerd Gorter.
Hoe reizen we door Twente? We rijden met eigen auto’s. Zie onder ‘Opgave’ voor de organisatie.
Meenemen: Eigen lunch. We zullen ook ergens koffie drinken. Je kunt er ook voor kiezen daar te eten.
Aantal deelnemers: Maximaal 16
Opgave: Je kunt je hieronder opgeven. Wil je bij je inschrijving aangeven of je een auto tot je beschikking hebt en hoeveel mensen daar inclusief jezelf in kunnen?


De Kroezeboom

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Excursie €40,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden