Connemara (voor de Master)

Een reis door Connemara en naar de Aran Islands. Alleen maar ‘Zijn’!

Deze reis is voor de studenten van de Master opleiding en voor iedereen die een readingopleiding heeft gevolgd.

We reizen naar West-Ierland. Het Westen van Ierland is ongerept. De oceaan, de wind en de bergen samen maken het tot een gebied, waarin je alleen maar kunt ‘Zijn’. Uit systemen, uit de drukte, alleen maar naar je bron. En passant beklimmen we de pelgrimsberg de Croagh Patrick, lopen we over de Aran Islands en dwalen we door het groene en bergachtige Connemara. We starten op de weg naar Connemara in de magische tombe van Loughcrew.

We logeren in het bijzondere Letterdyfehouse, www.letterdyfehouse.nl.

De kosten. De organisatie kosten voor de huisjes en de toegangen zijn €325 op basis van tweepersoonskamers, het lesgeld is €175.

Deze kosten zijn exclusief de vlucht (verwachting circa €100), de autohuur (naar verwachting €70 – 120) en het eten (we kunnen zelf koken en we kunnen uit eten, schatting is dus lastig). De autohuur regelen we centraal en verrekenen we onderling. Mocht je expliciet een eenpersoonskamer willen, dan betaal je een toeslag van €100.

Opgeven voor de reis

geeft je eerst per mail bij Splendid op. Vervolgens ontvang je een inschrijvingslink van HT Wandelreizen. We werken samen met dit reisbureau en zijn via hun bij de ANVR en het Calamiteitenfonds aangesloten. De betaling van het organisatiegeld verloopt via hun, het lesgeld via ons. In verband met de prijzen van de vluchten en de verplichtingen die we aangaan met het onderdakadres is het essentieel dat je je vóór 1 januari 2019 opgeeft. We gaan met 7 deelnemers. Deelname is voor iedereen in de Master of die de Master heeft gevolgd of die elders een readingopleiding heeft gevolgd.