Bij jezelf blijven in een veranderende wereld

Omgaan met onzekerheden en gewoon je eigen koers varen

Er zijn bijzondere omstandigheden, niets lijkt meer zeker. De mensheid is bezig om collectief controle en schijnveiligheid los te laten en we komen tot de ontdekking dat alles altijd verandert! We staan ook voor een aantal hele grote vragen, namelijk hoe we als mensheid eigenlijk op en met de aarde willen leven. Hoe ga jij met deze tijd om? Laat je je door wat er gebeurt ‘van het padje brengen’ of blijf je bij jezelf? Misschien brengt het juist ook wel onvermoede krachten en kwaliteiten naar boven.

Er zijn een aantal sleutel-energieën, die je door deze periode heen kunnen helpen en -sterker nog- waar je jezelf juist een enorme boost mee kunt geven en waar je je hele verder leven veel aan hebt. Een van de kunsten waar het om gaat is om ongebaande paden te leren lopen in je leven. We helpen je in deze periode je rugzakje voor jouw toekomstige avonturen te vullen, onder andere met:

Vertrouwen en overgave
Creativiteit
Humor en plezier
Kracht
Verbinding
Een diep, diep contact met de aarde

Deze lessen helpen je te transformeren, af te stemmen op eigen oerkrachten, op andere bronnen en regie te nemen over je leven.

5 lessen: 5 november, 12 november, 19 november, 26 november en 3 december. 19. 30 – 21.30, kosten €125