Bevrijdingsfestival Wolvenplein Utrecht

Hoe vrij ben jij in je werk?

Doe hier de test!

Op 28 maart organiseren we in de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht het Bevrijdingsfestival. De eerste in een reeks events, een ware leergang. De uitgebreide informatie vind je hier.

Wat houdt jou tegen om te zijn wie je in volle potentie bent? Op dit festival helpen wij jou je bewust te worden wat jou gevangen houdt. Zo wordt ook meteen duidelijk wat je kunt doen om jezelf te bevrijden. Dat doen we met een mix van lezingen over wat mensen onvrij kan maken en workshops die methodes bieden waarmee je voor jezelf kunt onderzoeken wat er bij jou speelt, wat jou onvrij maakt. Uiteraard is er entertainment (plezier hebben bevrijdt ook!), lekker eten en voorspellen we je inspirerende ontmoetingen.

Blauwe aap

We introduceren de blauwe aap, uit de Maya kennis. Volgens de Maya’s is blauwe aap energie onbevangen, grillig en vrij. Het is het kind dat zich verwondert over alles wat is. Dat eindeloos veel vragen heeft en dat met humor illusies doorprikt. Hoe goed is jouw contact met jouw eigen blauwe aap? En wat zegt hij je over wat je onvrij maakt? Als jouw eigen vrije, niet te vangen Ik weet hij immers prima wat jou onvrij maakt!

 

Organisatie: Niels Götz en Tjeerd Gorter